Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο πριν την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο πριν την Καρολάιν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την σοκαριστική υπόθεση του εγκλήματος των Γλυκών Νερών.

Η άγνωστη σχέση με 16χρονη μαθήτρια πριν γνωρίσει την Καρολάιν

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα πριν την Καρολάιν, ενώ νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι όταν ήταν 23 ετών είχε σχέση με μια έφηβη κοπέλα από την Αλόννησο μόλις 16 ετών επί ένα χρόνο.

«Ο Μπάμπης στα 23 του είχε σχέση με ένα άλλο κορίτσι εδώ στην Αλόννησο. Το κορίτσι ήταν 16 ετών τότε και σήμερα μας λέει ότι ήταν από τις πιο όμορφες σχέσεις που είχε. Δεν ήταν πιεστικός ή χειριστικός αλλά περιποιητικός. Δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Μπάμπης μπορεί να είχε παράλληλη με άλλη όταν ήταν με την Κάρολάιν» δήλωσε ο φίλος του.

Οι υποψίες της Καρολάιν

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καρολάιν είχε εκμυστηρευτεί στη σύμβουλο ψυχικής υγείας ότι υποπτευόταν ότι την απατά, καθώς έλειπε αδικαιολόγητα από το σπίτι επί ώρες. Η ίδια κατάφερε να μείνει για λίγο με την άτυχη Καρολάιν όταν η άτυχη κοπέλα της είπε ότι μάλλον είχε παράλληλη σχέση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Καρολάιν είχε πει στη σύμβουλο ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ σχέση που είχε από το εργασιακό περιβάλλον του και της είπε πως σκεφτόταν να πάρει το παιδί και να φύγει.

Τι δήλωσε στένη φίλη της Καρολάιν

«Τον τελευταίο χρόνο η Κάρολάιν είχε απομακρυνθεί ή καλύτερα την είχε απομακρύνει ο Μπάμπης από εμάς. Είχε μετακομίσει στην Αθήνα και δε μας έλεγε τα νέα της.  Αν πράγματι ο Μπάμπης είχε παράλληλη σχέση και το είχε μάθει η Κάρολάιν, δεν υπήρχε περίπτωση να καθόταν στον γάμο της. Η Κάρολάιν ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος, δε θα συμβιβαζόταν. Μπορεί λοιπόν να έμαθε για την παράλληλη σχέση, να ήθελε να φύγει και να έγινε ότι έγινε»

Διαβάστε επίσης:

Νέα εποχή για το Pierce: Υποδέχεται για πρώτη φορά μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από το επόμενο σχολικό έτος

28η Οκτωβρίου: 4 διαχρονικά παιδικά βιβλία για το έπος του 1940

Χριστούγεννα χωρίς… παιχνίδια; Γιατί οι (προνοητικοί) γονείς παραγγέλνουν από τώρα τα δώρα των παιδιών;