Γνωρίστε την μικρή κυρία Πετρούνια και δείτε τις φωτογραφίες των γονιών της από το μαιευτήριο!

Το πρώτο τους παιδάκι υποδέχθηκαν χθες οι Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας, αφού η κορυφαία αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ!

Ο σπουδαίος Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μόλις πριν από μερικά λεπτά την πρώτη του φωτογραφία ως νέος μπαμπάς:

View this post on Instagram

Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on

Η δε ευτυχισμένη μαμά βέβαια τον είχε προλάβει, αφού χθες δημοσίευσε τις δικές της πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες είδαμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί:

Ο λόγος για το παραπάνω “δωράκι”, ένα λαμπερό αστέρι, το οποίο χάρισαν σε όσους παραβρέθηκαν στη γέννηση της κόρης του διάσημου ζευγαριού.

Μέχρι στιγμής ξέραμε, ότι πολλοί νέοι γονείς έχουν φροντίσει για τα κεράσματα των φίλων και συγγενών που θα βρεθούν στο μαιευτήριο για να ευχηθούν. Το ζευγάρι, όμως, πρωτοτύπησε με αυτό το όμορφο δωράκι!

Δείτε τις υπόλοιπες εικόνες της Βασιλικής Μιλλούση: