Γονείς στα δικαστήρια… για το κατηχητικό και τη δίαιτα του παιδιού!

Γονείς στα δικαστήρια...για το κατηχικό και τη δίαιτα του παιδιού!

Πολλοί χωρισμένοι γονείς καταλήγουν στα δικαστήρια, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο και σε πολλές περιπτώσεις αξιώνουν πράγματα και συμπεριφορές για το καλό των παιδιών που θα μπορούσαν να διευθετήθουν σε προσωπικό επίπεδο, αποφεύγοντας τη Δικαιοσύνη.

Ήδη το αρμόδιο υπουργείο έχει προχωρήσει σε βελτιωτικές κινήσεις για την επιμέλεια των παιδιών όμως ακόμη υπάρχουν ζευγάρια που επιλέγουν τη δικαστική οδό για τις διαφορές τους.

Χαρακτηριστικά της κατάστασης είναι τα όσα εκφράζει προβληματισμένη η δικηγόρος Ράνια Μαργέλη, «Σήμερα κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων υπήρχε υπόθεση που ο πατέρας στρεφόταν κατά της μητέρας προκειμένου να εκδοθεί απόφαση για να αρχίσει ο υιός τους κατηχητικό.

Πριν δυο ημέρες με την ίδια διαδικασία μητέρα στρεφόταν κατά του πατέρα προκειμένου να τρώει η κόρη τους μόνο μαύρο ψωμί κι όχι λευκό και ποτέ σοκολάτες όταν θα έχει επικοινωνία μαζί της.

Τι άλλο θα ακούσουμε στις δικαστικές αίθουσες με τις νέες διατάξεις του οικογενειακού δικαίου!!! Κρίμα στα ανήλικα τέκνα που δεν υπάρχει συνεννόηση των γονέων τους.»

Διαβάστε επίσης:

Συγκινημένη η κοπέλα που έσωσε το μωρό στην Ελασσόνα: «Έτυχε να ήμουν ο άγγελος του» – Η μητέρα ήταν μεθυσμένη

Η εικόνα της 8χρονης Νικολέτας στο σχολείο εξηγεί γιατί δεν πρέπει να είναι ποτέ στην τάξη χωρίς νοσηλευτή

“Πίσω από κάθε παιδί κρύβεται ο γονιός”: Υπεύθυνοι οι γονείς για τη βίαιη συμπεριφορά των παιδιών λέει γνωστός ψυχίατρος

Πάτρα: Εξιτήριο για τον 6χρονο Φώτη που χαροπάλεψε έπειτα από το ατύχημα με τα καρτ