Συγκινημένη η κοπέλα που έσωσε το μωρό στην Ελασσόνα: «Έτυχε να ήμουν ο άγγελος του» – Η μητέρα ήταν μεθυσμένη

Συγκινημένη η κοπέλα που έσωσε το μωρό στην Ελασσόνα: «Έτυχε να ήμουν ο άγγελος του» – Η μητέρα ήταν μεθυσμένη

Η νεαρή οδηγός και εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ελένη Γκανάτσιουέγινε το πρόσωπο της ημέρας καθώς εντόπισε και έσωσε το 13 μηνών βρέφος που μπουσούλαγε καταμεσής κεντρικού δρόμου της Ελασσόνας αργά τη νύχτα.

«Έτυχε να ήμουν εγώ ο άγγελος που το έσωσε» δήλωσε στην κάμερα του Alpha η 26χρονη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα του 13 μηνών μωρού ήταν σε εμφανή κατάσταση μέθης και δεν ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς μετά το συμβάν.

Σε εμφανή κατάσταση μέθης και με ψυχολογικά προβλήματα η μητέρα

«Η μητέρα αντιμετωπίζει ψυχολογικά θέματα τα οποία προσπαθεί να τα διαχειριστεί μέσα από το ποτό» τόνισε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας.

Μια γυναίκα αστυνομικός που βρέθηκε με συναδέλφους της στον τόπο του συμβάντος, μητέρα και η ίδια τριών παιδιών, συνόδεψε την μητέρα και το παιδί στο σπίτι, το τάισε, το έκανε μπάνιο, το κοίμισε και έμεινε εκεί στο πλευρό του παρότι είχε τελειώσει η υπηρεσία της.

Συνελήφθη η μητέρα του μωρού

Η μητέρα του παιδιού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Η 41 ετών γυναίκα υπήκοος Ρουμανίας κατέθεσε, όπως επίσης ο φύλακας άγγελος του βρέφους, η 26χρονη Ελένη Γκανάτσιου που βρήκε και έσωσε το κοριτσάκι, αλλά και ένας αυτόπτης μάρτυρας. Μετά την σύλληψή της, η 41χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με εντολή της εισαγγελέως πρωτοδικών Λάρισας, ενώ κοινωνική λειτουργός έχει αναλάβει να ερευνήσει τις συνθήκες διαβίωσης του μωρού. Επίσης κινητοποιήθηκαν και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ελασσόνας.

Διαβάστε επίσης:

James Bond …Junior: Αυτή η Aston Martin για παιδιά κοστίζει περισσότερο από το αυτοκίνητό σου

“Απινιδωτές πρέπει να υπάρχουν σε ΟΛΟΥΣ τους αθλητικούς χώρους, όχι στα σχολεία”: Καθ. Καρδιολογίας στο Ιnfokids.gr

Πυγμαχία, γκολφ, cheerleading και…άρση βαρών μπαίνουν στα σχολεία για να αγαπήσουν οι μαθητές τον αθλητισμό!

Αυξάνονται σταθερά τα κρούσματα στα παιδιά – Τι γίνεται με τις νοσηλείες