Γράμμα στον πρωθυπουργό από τη μικρή Αλεξάνδρα για να ανοίξουν τα σχολεία

Η μικρή Αλεξάνδρα, μαθήτρια της Ε Δημοτικού σε σχολείο του Ηρακλείου, πήρε την πρωτοβουλία να στείλει γράμμα στον πρωθυπουργό, ζητώντας του ν ‘ανοίξει τα σχολεία, γιατί δεν αντέχει άλλο να είναι μέσα στο σπίτι.

Η ίδια όπως υπογραμμίζει, κατανοεί την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά εκφράζει και την επιθυμία της να γυρίσει στο σχολείο αναφέρει το neakriti.gr που δημοσίευσε την επιστολή της.

Η επιστολή της μικρής Αλεξάνδρας στον πρωθυπουργό

«Ονομάζομαι Αλεξάνδρα και είμαι μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού. Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση και την ταραχή της οικονομίας που όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τους αγαπημένους μας, μα… δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα!

Και όχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά που γνωρίζω βαριούνται! Και πιστεύω όλα τα παιδιά του κόσμου! Αυτό που ζητάω και που όλα τα παιδιά επιθυμούν είναι να ανοίξουν τα σχολεία!

Εξάλλου οι γιατροί είχαν πει πως τα παιδιά δύσκολα μεταδίδουν τον ιό και με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε λάβει δεν θα κολλήσουμε! Ελπίζω να ανοίξουν τα σχολεία. Περιμένω με υπομονή την ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ απάντηση σας που θα λέει πως ανοίγουν τα σχολεία!!!»