Αρχική Infokids Υγεία H 4χρονη Ιόλη Θαλασσία κινδυνεύει και μάς χρειάζεται - Δείτε πώς θα βοηθήσετε

H 4χρονη Ιόλη Θαλασσία κινδυνεύει και μάς χρειάζεται - Δείτε πώς θα βοηθήσετε

Η 4χρονη Ιόλη Θαλασσία, κόρη του Ιάκωβου Πιτσικάλη και της Δάφνης Παυλίδη, πρέπει άμεσα ν’ αντιμετωπίσει μια πολύ βαριά ιατρική νόσο, που λέγεται Γλοίωμα Οπτικού Χιάσματος . Η μητέρα της, η Δάφνη, την συνοδεύει κάθε στιγμή. Τώρα νοσηλεύεται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και το κόστος της ενδεδειγμένης θεραπείας, είναι απαγορευτικό για τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας της.

Εδώ και πολλά χρόνια η Δάφνη είναι δασκάλα πιάνου για δεκάδες παιδιά από την Πάτμο μέσω του Συλλόγου « Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ » και έχει δώσει την ενέργεια και την αγάπη της για την μουσική, σε περισσότερα από εκατό παιδιά τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, οφείλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας και γι’ αυτό θέλουμε να σας κινητοποιήσουμε, ώστε να βοηθήσουμε την οικογένειά της σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Για να στηρίξουμε την οικογένεια της Iόλης κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου φροντίδας, ο Σύλλογος διοργανώνει, ως πρώτη ενέργεια συμπαράστασης, το ΄΄Patmos OCEAN SWIM 2018΄΄ που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στην παραλία του Γροίκου.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει χρήματα (1) στον Τραπεζικό λογαριασμό της Δάφνης Παυλίδη ή (2) στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου, αναφέροντας ότι πρόκειται για την Ιόλη:

(1) Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ
Δικαιούχος: Δάφνη Παυλίδη
Iban: GR30 0110 1250 0000 1254 9917 297

(2)Τράπεζα: EΘΝΙΚΗ
Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ"
Iban: GR76 0110 4580 0000 4585 4003 766

Η έκκληση του Συλλόγου "Η Πάτμος των Χρωμάτων"


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter