Αρχική Infokids Υγεία Οι οθόνες στο αυτοκίνητο βλάπτουν σοβαρά την υγεία των παιδιών μας

Οι οθόνες στο αυτοκίνητο βλάπτουν σοβαρά την υγεία των παιδιών μας

Έχετε παρατηρήσει κάποια αυτοκίνητα που έχουν ενσωματωμένες οθόνες, ώστε να παρακολουθούν ταινίες τα παιδιά που κάθονται στο πίσω κάθισμα; Ποιο παιδί δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο στο οικογενειακό αυτοκίνητο, ε; Για να αναπληρώσουν την επιθυμία των παιδιών να παρακολουθούν διαρκώς βίντεο σε smartphones και tablets, λοιπόν, πολλοί γονείς τους επιτρέπουν, κατά την διάρκεια μιας διαδρομής με το αυτοκίνητο να καθηλώνονται πίσω από μία οθόνη.

Όλο και πιο συχνά αναρωτιόμαστε τελευταία τι έχουν πάθει τα σημερινά παιδιά. Γιατί έχουν τόσο προβλήματα με τους συμμαθητές και το bullying, γιατί κατηγορούνται τόσο συχνά για διάσπαση προσοχής, γιατί δεν κοιμούνται καλά το βράδυ. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν ακούν οδηγίες, γιατί δεν σέβονται το ένα το άλλο και τους ενήλικες, γιατί αδυνατούν να επικοινωνήσουν και να κουβεντιάσουν κανονικά… Η απάντηση είναι τόσο απλή: Γιατί έτσι μεγαλώνουν!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.com.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.