Η απίστευτη αντίδραση του μπαμπά που “τσάκωσε” τον έφηβο γιο του να βάφεται είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε σήμερα

Η απίστευτη αντίδραση του μπαμπά που "τσάκωσε" τον έφηβο γιο του να βάφεται είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε σήμερα

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video από το TikTok που αξίζει να το δουν όλοι οι γονείς εφήβων καθώς αποτελεί ένα παράδειγμα αποδοχής της διαφορετικότητας.

Στο video βλέπουμε ένα έφηβο αγόρι να βάφεται και να δείχνει στους ακόλουθους του πώς να αντιγράψουν το μακιγιάζ του. Ξαφνικά, ακούει τον πατέρα του να έρχεται προς το δωμάτιό του και ενοχικά κλείνει τα φώτα για να μην τον δει. «Ντράπηκα πάρα πολύ», έγραψε ο νεαρός στην αρχή του βίντεο της ιστορίας.

Ο μπαμπάς του ακούγεται να του ζητάει στα ισπανικά να ανάψει τα φώτα. «Τι κάνεις εκεί;» τον ρωτάει. Ενώ το αγόρι φοβισμένο στην αρχή νιώθει άβολα, ο πατέρας του κάνει την ανατροπή και του απαντά με μια τρυφερή ατάκα που αξίζει να παραδειγματίσει και άλλους γονείς που τυχόν βρεθούν μάρτυρες μιας αντίστοιχης κατάστασης.

ανταποκρίνεται στη στιγμή με έναν τρόπο που αποδεικνύει πως η ανιδιοτελής αγάπη ενός γονιού στο παιδί του είναι η μοναδική απάντηση σε οποιαδήποτε επιλογή αυτοέκφρασης.

«Θα σου πω κάτι, ό,τι θέλεις να κάνεις, θα είσαι εντάξει» του λέει ο μπαμπάς του και τον κλείνει στην αγκαλιά του. «Θα είμαι εντάξει μαζί σου. Είμαι μαζί σου, εντάξει; Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένο, κάν’ το. Κάν’ το, αλλά κάν’ το καλά. Εντάξει; Είμαι πάντα μαζί σου. Δε θα σε απογοητεύσω σε τίποτα. Να είσαι χαρούμενος

Δείτε το video

@im.mr.pettyGoals 🥺 #fyp #fypシ #gay #makeup #dad #lgbtq #lgbtq🌈 #viral

♬ original sound – Elijah Sena

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Καταδικάστηκαν στελέχη του ΟΣΕ για τον θάνατο 15χρονου Κωνσταντίνου από ηλεκτροπληξία

Η 13χρονη Παρασκευή- Εφραιμία πάσχει από σοβαρού βαθμού οστεοπόρωση και χρειάζεται ένα αναπηρικό αμαξίδιο

Ξεκινούν οι “Άθλοι του Ηρακλοί” της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater!