Αρχική InfoWoman Η απίστευτη ιστορία των τριδύμων που χωρίστηκαν για χάρη της επιστήμης έγινε ταινία και… πάει για Όσκαρ!

Η απίστευτη ιστορία των τριδύμων που χωρίστηκαν για χάρη της επιστήμης έγινε ταινία και… πάει για Όσκαρ!

Όταν ο Bobby Shafran έφτασε για πρώτη φορά στο Sullivan Community College στη Νέα Υόρκη, σοκαρίστηκε που οι φοιτητές άρχισαν να τον χαιρετούν σαν έναν παλιό φίλο. Το πιο παράξενο από όλα ήταν ότι τον αποκαλούσαν «Eddy». Ένας φοιτητής τελικά έδωσε την εξήγηση: «Είσαι υιοθετημένος;», ρώτησε ο Michael Domnitz. Όταν ο Shafran απάντησε θετικά, ο Domnitz του είπε τα συναρπαστικά νέα: «Έχεις έναν δίδυμο αδερφό!».

Ο Domnitz ήταν φίλος του Edward Galland, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το κολέγιο το προηγούμενο έτος, και γνώριζε ότι ήταν επίσης υιοθετημένος. Αργότερα εκείνη τη μέρα, το 1980, ο Shafran και ο Domnitz πήγαν στο σπίτι των θετών γονιών του Galland, όπου ο 19χρονος Shafran συνάντησε τον δίδυμο αδερφό του, με τον οποίο είχαν χωριστεί σε ηλικία 6 μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.