Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντά για τα παιχνίδια που πετάχτηκαν από τους τάφους των παιδιών

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντά για τα παιχνίδια που πετάχτηκαν από τους τάφους των παιδιών

Με θλίψη και απογοήτευση ενημερωθήκαμε το Μ. Σάββατο, ότι παιχνίδια και λουλούδια που είχαν τοποθετήσει πάνω στο μνήμα της Μαλένας και της Ίριδας άνθρωποι που επισκέφθηκαν το Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας κατέληξαν στα σκουπίδια.

Το σχετικό ρεπορτάζ είχε δημοσιεύσει η ιστοσελίδα flamis.gr, σύμφωνα με την οποία: «Μόνο επεισόδιο δεν έγινε.  Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μάνα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως … όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπίδια! Μάλιστα οι δύο γυναίκες πέταξαν σε σακούλες πολλά αντικείμενα που είχαν τοποθετηθεί από χθες Μεγάλη Παρασκευή πάνω στο μνήμα. Oλα τα κουκλάκια, κορδέλες, καρδούλες, ροζ αντικείμενα, παιχνιδάκια, όλα πετάχτηκαν. Οι δύο γυναίκες άφησαν δύο λαμπάδες πάνω στο μνήμα και έφυγαν».

“Εντολή της Ρούλας να είναι όλα καθαρά”

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει στην Πάτρα με τη μητέρα της, όταν ρωτήθηκε από τον ALPHA γιατί συνέβη αυτό, διέψευσε όλα τα παραπάνω. Όπως είπε: «Δεν πετάξαμε τίποτα από τους τάφους των παιδιών. Μόνο κάτι λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια. Η κυρία που φροντίζει τα μνήματα έχει εντολή από την Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι όλα καθαρά, όπως τα είχε εκείνη πριν φύγει.»

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το πρώτο σημάδι της οξείας ηπατίτιδας στο παιδί

Πάρτε μέρος στον κύκλο μαθημάτων βρεφικού μασάζ και μάθετε να ταϊζετε το μωρό σας με αγάπη

Το καλύτερο δώρο για το μωρό σου… το τρυφερό σου άγγιγμα