Η Εθνική Λυρική Σκηνή γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Όπερας με δωρεάν online παραστάσεις – Μην χάσετε το παιδικό πρόγραμμα

Η Εθνική Λυρική Σκηνή γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Όπερας με δωρεάν online παραστάσεις - Μην χάσετε το παιδικό πρόγραμμα

Η καλή είδηση της ημέρας μας έρχεται από την Εθνική Λυρική Σκηνή που γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Όπερας και μας  καλεί να δούμε δωρεάν όλες τις παραστάσεις της GNO TV απόψε, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, από τις 20.00 έως τις 00.00.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις online παραστάσεις της επιλογής σας πατώντας εδώ 

Μην χάσετε το παιδικό πρόγραμμα

Στις παραστάσεις της GNO TV μπορείτε να απολαύσετε οικογενειακώς φημισμένες παραστάσεις όπερας και έργα που αξίζει να παρακολουθήσουν έστω και για μια φορά τα παιδιά, ενώ υπάρχει και παιδικό πρόγραμμα όπου μπορείτε να δείτε το “Αηδόνι του αυτοκράτορα”, “ΌΧΙ! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη”, “Ο πρίγκιπας Ιβάν και το πουλί της φωτιάς” και το Πώς βρέθηκε ένα κοράκι στην κοιλιά της φάλαινας;”.

Συντονιστείτε σήμερα στις 8 το βράδυ (από εκείνη την ώρα και μέχρι στις 00:00 θα είναι δωρεάν η προβολή ) πατώντας εδώ , καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και απολαύστε τις παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που προσφέρουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας.

Διαβάστε επίσης:

200 χρόνια από την Επανάσταση 1821: Αυτός ο Δήμος μοίρασε αναμνηστικά τετράδια στους μαθητές Δημοτικού

Έκκληση: Η μικρή Ζηναίς που έχει διαγνωσθεί με 100% αναπηρία ζητάει έναν ορθοστάτη

Το νόημα της αληθινής αγάπης: Μια διδακτική ιστορία που αξίζει να μοιραστείτε με τα παιδιά σας