Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Η Ιόνιος Σχολή εγκαινιάζει το 2ο Γυμνάσιο στις εγκαταστάσεις στο Μαρούσι

Η Ιόνιος Σχολή εγκαινιάζει το 2ο Γυμνάσιο στις εγκαταστάσεις στο Μαρούσι

Η Ιόνιος Σχολή, που συμπληρώνει 109 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδρυσή της το έτος 1908 στην Αθήνα, υπό του Κωνσταντίνου Καβαλιεράτου, εγκαινιάζει το 2ο Γυμνάσιο (το 1ο Γυμνάσιο λειτουργεί στη Φιλοθέη) στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι, με εργαστήριο Φυσικής, Πληροφορικής, Βιβλιοθήκη, Αίθουσες Εκδηλώσεων, και στο αυτόνομο κτίριο Γυμνασίου, όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται, να γυμνάζονται και να προπονούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ιονίου Σχολής, καθώς και στα γήπεδα του Σχολείου.

Οι Καθηγητές-Εκπαιδευτικοί και η Διεύθυνση, που συναποτελούν το Διδακτικό Προσωπικό στο Γυμνάσιο, αποβλέπουν, μέσω του εκπαιδευτικού τους έργου, στην ανάπτυξη της πολύπλευρης προσωπικότητας κάθε παιδιού, θέτοντας στόχους που ενδυναμώνουν και εμπλουτίζουν την πολυδιάστατη αλλά και συναρπαστική εξέλιξη, ομάδας και ατόμου.

Τα διδακτήρια της Ιονίου Σχολής στη Φιλοθέη, στην οδό Κονίτσης 22, φιλοξενούν το Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το International Baccalaureate του Σχολείου, ενώ στο Μαρούσι, στην οδό Αγ. Γερασίμου 5, λειτουργούν το Νηπιαγωγείο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και το 2ο Γυμνάσιο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 613 6693


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.