Η κόρη της Βίκυς Καγιά έχει γενέθλια – Το τρυφερό μήνυμα της μαμάς και οι σπάνιες φωτογραφίες

Η Βίκυ Καγιά έχει κάθε λόγο να γιορτάζει σήμερα, αφού η κόρη της Μπιάνκα έχει τα 8α γενέθλιά της!

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Ηλία Κρασσά, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί την Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία.

«Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μητέρα σου»

«Χρόνια πολλά για τα 8α γενέθλια στην όμορφη Bianca μας! Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μητέρα σου!», ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO!, η Βίκυ Καγιά είχε τονίσει: «Είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου η μητρότητα. Δεν έχω κάνει κάτι πιο δύσκολο και ουσιαστικό».

«Είναι δύσκολο να είσαι μαμά. Από τη στιγμή που θα βγεις από το μαιευτήριο, δεν ηρεμείς ποτέ, δεν σταματάς να αγχώνεσαι και να κοιμάσαι ανήσυχα. Δεν είσαι ποτέ ανέμελη ξανά γιατί όλη σου τη ζωή είσαι γονιός. Αλλάζουν οι δυναμικές, η ηλικία, οι απαιτήσεις και η καθημερινότητα, κι εσύ πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες. Μη πω για τα ξενύχτια και την αγωνία όταν τα παιδιά αρρωσταίνουν!», είχε σημειώσει επίσης.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά είχε εξομολογηθεί: «Με παρακαλούν: “Μαμά, μην πας στη δουλειά!”. Παρ’ όλα αυτά, είμαι μια κανονική μαμά, θα παίξω μαζί τους και θα βγω με τη φόρμα, ενώ οι φίλες μου είναι οι μαμάδες των φίλων της Μπιάνκα και του Καρόλου. Αν και προσπαθώ να τα διαχειριστώ όλα μαζί, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που κλαίω, λυγίζω, στεναχωριέμαι και έχω μαύρους κύκλους. Από την άλλη, όμως όλα είναι μέσα στη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

«Πώς θα βοηθήσω το παιδί μου με το διάβασμα; Πώς θα πετύχει στις εξετάσεις»: Οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσει κάθε μαθητής (video)

Σάλος για την ταινία με ερωτικές σκηνές που προβλήθηκε σε τάξη Δημοτικού – Ο Σούρας κατακεραυνώνει “Η δάσκαλα ικανοποιεί….”

Η 17χρονη μπασκετμπολίστρια Θεώνη Τσάμη πήρε υποτροφία για πανεπιστήμιο των ΗΠΑ!