“Η μάχη της Αναστασίας συνεχίζεται – Χρειάζεται την προσευχή όλων μας για να βγει νικήτρια”

Το τελευταίο διάστημα η 7χρονη Αναστασία παλεύει γενναία για την υγεία της καθώς συνεχίζεται ο νέος κύκλος θεραπειών της για να αντιμετωπίσει την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Βρίσκεται με τους γονείς της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και με απίστευτη δύναμη και κουράγιο αγωνίζεται σκληρά για να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο και να επιστρέψει γερή, δυνατή και χαμογελαστή πίσω στην Ελλάδα. Βράχοι δίπλα της οι γονείς που προσπαθούν να την ενθαρρύνουν και να την ανακουφίσουν.

Πριν λίγες μέρες η θεία της, Έρρικα Πρεζεράκου, με ανάρτησή της στο Facebook είχε αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που περνά η ανιψιά της και την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας της, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να στείλουν την αγάπη και τη θετική τους σκέψη στην 7χρονη αναφέροντας χαρακτηριστικά “Ηλιόλουστα μου πλάσματα αν έχει καταλληλότητα για εσάς στείλτε λίγο φως και αγάπη στην Αναστασία μας που την έχει ανάγκη . Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου“.

Ας προσευχηθούμε όλοι για την Αναστασία

Η σελίδα Για την Αναστασία που ανήκει σε φίλους της οικογένειας του παιδιού και ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις γύρω από την υγεία της μας καλούν την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 12:00 να προσευχηθούμε όλοι μαζί και να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια για να έχει την καλύτερη έκβαση η μάχη της μικρούλας. Όπως αναφέρουν “Ενώνουμε όλοι μαζί τις φωτεινές μας σκέψεις & όλη μας την αγάπη. Προσευχόμαστε ακόμη μια φορά για την μικρή μας μαχήτρια και τους γονείς της να μείνουν δυνατοί και να συνεχίσουν τον απίστευτο αυτόν αγώνα τους.
#AnastasiaTheStrongFairy #SupportAnastasia 🧚‍♀️🧚🧚‍♂️”

Δείτε το post της έκκλησης για προσευχή υπέρ υγείας της 7χρονης πατώντας εδώ