Η Νομπελίστα Μαλάλα Γιουσαφζάι ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για παιδιά!

Η ακτιβίστρια Μαλάλα Γιουσαφζάι ενώνει τις δυνάμεις της με την AppleTV+ και φέρνει ένα πρωτότυπο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα γεμίσει έμπνευση τα παιδιά. Η νεότερη κάτοχος βραβείου Νόμπελ, η οποία έγινε σύμβολο δύναμης και αγάπης για την εκπαίδευση, όταν σε ηλικία 15 ετών οι Ταλιμπάν της επιτέθηκαν στο λεωφορείο, κατά την επιστροφή της από το σχολείο στο σπίτι, απευθύνεται στα παιδιά όλους του κόσμου μέσω της μικρής οθόνης.

Όπως η ίδια γράφει στην ανάρτησή της, στην οποία ενημερώνει για τη νέα αυτή εκπομπή, «Πιστεύω στην δύναμη των ιστοριών, καθώς αυτές μπορούν να φέρουν κοντά οικογένειες, να χτίσουν φιλίες, να δημιουργήσουν κινήματα και να δώσουν έμπνευση στα παιδιά να ονειρευτούν. Και είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την ApplTV+ για να βοηθήσω να γεννηθούν νέες ιστορίες –και να υποστηρίξω τις γυναίκες, τους νέους ανθρώπους, τους συγγραφείς και τους καλλιτέχνες να αποτυπώσουν τον κόσμο όπως εκείνοι τον βλέπουν.

Σήμερα ανακοινώνω μία νέα πολυετή συνεργασία με την AppleTV+ που θα αφορά ταινίες, ντοκιμαντέρ, animation και μία παιδική σειρά.»

View this post on Instagram

A post shared by Malala (@malala)

Σύμφωνα με το CNΝ, η Μαλάλα είναι ενθουσιασμένη με το νέο αυτό πρότζεκτ. Όπως λέει, έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα μέσω της οποία επιτρέπει σε κορίτσια από όλον τον κόσμο να πουν την δική τους ιστορίας, όπως εκείνη τόσα χρόνια λέει στον κόσμο την δική της. Αυτό της έδειξε, ότι μπορεί να πάει ακόμα παραπέρα και να φτιάξει μια μεγαλύτερη πλατφόρμα, στην οποία τα παιδιά να μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Τονίζει δε, ότι η εκπαίδευση είναι κάτι που δεν γίνεται μόνο μέσα σε μία τάξη, μα οπουδήποτε και μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές. Όπως λέει, όλοι μαθαίνουμε βλέποντας τηλεόραση και οι ταινίες και οι σειρές μπορεί να μας βοηθήσουν να δούμε τον κόσμο όπως πραγματικά είναι, αλλά και όπως θα έπρεπε να είναι.

Δεν υπάρχει ακόμα σαφής ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς, πάντως το μόνο βέβαιο είναι, ότι μέσω αυτής η Μαλάκα στοχεύει να κάνει τον κόσμο των παιδιών λίγο καλύτερο.

Πηγή: moms.com