Πρόταση βόμβα της Επιτροπής Ειδικών για λουκέτο σε όλα τα σχολεία της χώρας

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν οι επιστήμονες καθώς κατά κοινή ομολογία τα μέτρα δεν αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα,  τα κρούσματα παρουσιάζουν αυξητική τάση και η διασπορά στην κοινότητα είναι μεγάλη.  Το πρόβλημα εντοπίζεται στις μεταλλάξεις που δίνουν ταχύτητα στη διασπορά ενώ μειώνουν τον ηλικιακό μέσο όρο των νοσούντων.

Καθολική τηλεκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες από την Τρίτη 16 Μαρτίου

Υπό το πρίσμα αυτής της κατάστασης που δημιουργεί ασφυκτική πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, η Επιτροπή των Ειδικών του Υπουργείου Υγείας που συνεδριάζει αυτή την ώρα εισηγείται την αναστολή της λειτουργίας  των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων της χώρας μας, σύμφωνα με τα parapolitika.gr.

H αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας σε όλα τα σχολεία και η καθολική τηλεκπαίδευση θα τεθούν σε εφαρμογή αρχής γενομένης από την προσεχή Τρίτη 16 Μαρτίου και θα διαρκέσουν για δύο εβδομάδες.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα της Παρασκευής από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, κατά τη διάρκεια της τακτικής εβδομαδιαίας ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την εξέλιξη της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.