Η ολοκαίνουργια παιδική χαρά της Αττικής με τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που είδατε ποτέ σας περιμένει!

Η ανακαινισμένη Παιδική Χαρά της Πλατείας Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό είναι η νέα όαση ψυχαγωγίας των παιδιών στην πόλη.

Η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παιδική χαρά στο Νέο Ψυχικό σε ένα πράσινο περιβάλλον

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν σε ένα νέο χώρο με καινούργια όργανα. Στη μεγάλη τσουλήθρα, στο πεντάγωνο με τις κούνιες, στις τραμπάλες, στο πολυόργανο ανάβασης και σε όλα τα νέα παιχνίδια. Και φυσικά σε έναν ολοκαίνουργιο ασφαλή περιμετρικό ποδηλατόδρομο.

Η επιλογή του εξοπλισμού και ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έχει γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εξυπηρετεί την ίδια ώρα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε παιδιού.

Πρόκειται για έναν υποδειγματικό χώρο παιχνιδιού, ως προς την ασφάλεια, τα ποιοτικά, λειτουργικά και παιδαγωγικά χαρακτηριστικά, σε σχέση πάντοτε με τις ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας.

Μεγιστοποιεί τις δυνατότητες για ανεξαρτησία και αυθόρμητο-ελεύθερο παιχνίδι καθώς φιλοξενεί όργανα που δεν συναντάμε εύκολα σε παιδικές χαρές.

Το παιχνίδι στην παιδική χαρά, σύμμαχος της σωστής ανάπτυξης των παιδιών

H παιδική χαρά είναι ένας τόπος παιχνιδιού, με ποικίλες ευεργετικές επιδράσεις, όχι μόνο για το παιδί αλλά και για τους γονείς. Συνοδέψτε λοιπόν το παιδί σας όσο το δυνατόν συχνότερα και ενισχύστε τη δραστηριότητα αυτή, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει για υγιή ανάπτυξη και καλή διαπαιδαγώγηση.

Διαβάστε επίσης:

Μικρέ μου να σέβεσαι τη ζωή. Να είσαι τρυφερός, ευγενικός, δοτικός. Μάθε να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Αγωνία στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο – Τα νεότερα για την υγεία του

Μία μαμά ξεσπά: Σταματήστε πια να μου λέτε ΠΟΤΕ θα κάνει ΤΙ το δικό μου παιδί!