“Η πιο τραγική μέρα. Ένα περίεργο περπάτημα και μία διάγνωση θανατική καταδίκη”: Συγκλονίζει η μαμά του Χριστόφορου

Η Αναστασία Βασκούδη, η μαμά του 6χρονου Χριστόφορου που πριν τρία χρόνια «ταξίδεψε» για τη γειτονιά των αγγέλων χάνοντας στη μάχη με το γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, έναν από τους σπανιότερους παιδικούς όγκους του εγκεφάλου, με τον οποίο μάχεται καθημερινά και η 7χρονη Αναστασία,  δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο στις 29 Ιουνίου κάθως εκείνη την ημέρα το 2017 έγινε η διάγνωση του προβλήματος υγείας του γιου της.

Τα λόγια της συγκλονίζουν καθώς αναπολεί το χρονικό εκείνων των πρώτων δύσκολων ημερών και δεν παραλείπει να μιλήσει για την τεράστια αγάπη που έχει για το μικρό της αγγελούδι που την προσέχει από ψηλά.

Την συμπαράσταση και το δικό της μήνυμα υποστήριξης και αγάπης στέλνει στη μαμά του Χριστόφορου και η μαμά της 7χρονης Αναστασίας που τις τελευταίες μέρες δίνει κρίσιμη μάχη με το γλοίωμα σε νοσοκομείο της Αμερικής. Όπως χαρακτηριστικά γράφει “Χριστοφορε μου ρίξε κάνα βλέφαρο προς τα κάτω και βοηθά λιγακι την Αναστασια μου αγόρι μου. Όσο μπορείς! Αναστασια μου κορίτσι μου τι πόνος είναι αυτός;”

Η ανάρτηση της μαμάς του Χριστόφορου

29 Ιουνίου 2017. Η πιο τραγική μέρα της ζωή μας. Ένα περίεργο περπάτημά του, ένας γιατρός και μία διάγνωση θανατική καταδίκη. Πόσα κλάσματα δευτερολέπτου αρκούν για να έρθει μία ευτυχισμένη ζωή τούμπα ? Αx βρε Χριστοφοράκο μας..που είσαι να μας τρελάνεις με τις σκανδαλιές σου και την τρυφερότητά σου? Σε αγαπάμε κάθε μέρα και πιο πολύ..όπως πάντα σου λέγαμε . Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό, μέχρι τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς μας ♥