Η Πισπιρίγκου άργησε 20 λεπτά στην κηδεία της Τζωρτζίνας – Ο όρκος του Μάνου “στα κόκκαλα των παιδιών”

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την “περίεργη” και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Οι μάρτυρες που πλέον μιλάνε ανοιχτά για τα όσα έβλεπαν και τους προκαλούσαν εντύπωση  αναφέρονται στα γεγονότα και στις καταστάσεις που προβλημάτισαν στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Μαρτυρία για τη στάση των γονέων στην κηδεία της Τζωρτζίνας – Η αλλαγή ρούχων και η απάθεια

Πριν λίγες μέρες στην εκπομπή στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 μάρτυρας δήλωσε τι έκαναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δύο ώρες πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με την μαρτυρία, το ζευγάρι πήγε για καφέ φορώντας εμπριμέ χαρούμενα ρούχα και μετά πήγαν σπίτι άλλαξαν και μαυροφορεμένοι με ύφος περίλυπο έδωσαν το παρών στην κηδεία.

Σήμερα, μια νέα μαρτυρία επιβεβαιώνει τα όσα είχαν ακουστεί περί αργοπορίας της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κηδεία της Τζωρτζίνας και τα οποία διέψευδαν κατηγορηματικά οι συγγενείς της μητέρας.

«Πρώτα ήρθε η σορός του παιδιού και μετά από 20 λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα»

Ειδικότερα, πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε τα εξής:  «Και στις τρεις κηδείες πήγα. Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι ήταν μια που έχασε το παιδί της. Στην τελευταία κηδεία του παιδιού, πρώτα ήρθε η σορός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από δέκα με είκοσι λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα. Δεν την έλεγες κλαμένη, λες και ερχόταν μια τυπική επίσκεψη».

Ο Μάνος ορκίστηκε στα κόκαλα των παιδιών μας ότι δεν έχει άλλη

Αίσθηση προκαλεί η χθεσινή δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι ο εν διαστάσει πλέον σύζυγό της Μάνος Δασκαλάκης, της είχε ορκιστεί στα κόκαλα των παιδιών τους ότι δεν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ” Μέχρι τη μέρα της σύλληψης ωρυόταν ότι δεν υπάρχει άλλη σχέση, ότι είναι απλά μια φίλη. Σε σημείο που τον έχω ηχογραφήσει και ήμουν και σε δικηγορικό γραφείο και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “μου ορκίζεσαι;”. Μου λέει “σου ορκίζομαι στα κόκαλα των παιδιών”. “Και στο τιμόνι που οδηγάς;” του λέω. “Και στο τιμόνι που οδηγάω ότι εγώ δεν έχω σχέση”», θεωρώντας προφανώς ότι αυτός ο όρκος θα ήταν ισχυρότερος από τον πρώτο.

Διευκρινίσεις Λέων για τον θάνατο της Ίριδας

Σε πρωινές του δηλώσεις ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε στην ΕΡΤ και χαρακτήρισε καθοριστικό περιστατικό τον θάνατο της Ίριδας μιλώντας ξεκάθαρα για ασφυκτικό θάνατο και λέγοντας ότι το «πανάκι με το αίμα βρέθηκε μέσα στο στόμα του παιδιού». «Το πανάκι θα πρέπει να αξιολογηθεί, όμως για να ποτιστεί ένα πανάκι με δυο σταγόνες αίμα, όπως έχει πει η μητέρα του παιδιού, θα πρέπει να ακουμπήσει στο σημείο όπου έχει αυτό το αίμα. Δεν μιλάμε για ένα αίμα που βγαίνει στο εξωτερικό του στόματος για να μπορέσουμε να το σκουπίσουμε. Μιλάμε για ένα πανάκι που προφανώς εισέρχεται μέσα στην στοματική κοιλότητα και ποτίζεται με τις σταγόνες αυτές». Με ανάρτησή του στο Facebook διευκρινίζει τα εξής: