“Το πανάκι βρέθηκε μέσα στο στόμα της Ίριδας” – Το παρασκήνιο του θανάτου της που εξηγεί πολλά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξιχνίασης του θανάτου της 6.5 μηνών Ίριδας που όπως όλα δείχνουν θα αποδειχθεί ότι δεν έφυγε από τη ζωή από αγενεσία φλεβοκόμβου αλλά από ασφυκτικό θάνατο.

Σε σημερινές του δηλώσεις στην ΕΡΤ ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ανέφερε ότι «Οι δύο αρχικοί πραγματογνώμονες φαίνεται ότι καταλήγουν στην αιτία θανάτου που προσδιορίζεται ως ασφυκτικός θάνατος και να μιλάνε ξεκάθαρα πλέον για εγκληματική ενέργεια για την περίπτωση της Ίριδας».

«Σας θυμίζω ότι το τρίτο παιδί έκανε την αρχή, μας άνοιξε το δρόμο αλλά νομίζω ότι ο θάνατος του βρέφους θα καθορίσει τις περαιτέρω εξελίξεις. Μιλάμε για ένα βρέφος που δεν ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση, δεν βρισκόταν σε κάποιον άλλο τόπο παρά μόνο στην οικία του και ουσιαστικά εκεί οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα στο παιδί, έχουν ομολογήσει μέσω συνεντεύξεων, ότι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι μόνο δύο άτομα. Άρα το περιστατικό αυτό έχει ένα πολύ μεγάλο ιατροδικαστικό ενδιαφέρον και μια πιθανή τελική ομοφωνία όλων των πραγματογνωμόνων και των παλιών και αυτών που έχουν οριστεί τώρα θα ήταν σημαντικό στην εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

“Το πανάκι βρέθηκε μέσα στο στόμα της Ίριδας”

Για το πανάκι με το αίμα, ο κ. Λέων προσχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη λέγοντας ότι αυτό βρέθηκε με βεβαιότητα μέσα στο στόμα, του παιδιού.«Το πανάκι θα πρέπει να αξιολογηθεί, όμως για να ποτιστεί ένα πανάκι με δυο σταγόνες αίμα, όπως έχει πει η μητέρα του παιδιού, θα πρέπει να ακουμπήσει στο σημείο όπου έχει αυτό το αίμα. Δεν μιλάμε για ένα αίμα που βγαίνει στο εξωτερικό του στόματος για να μπορέσουμε να το σκουπίσουμε. Μιλάμε για ένα πανάκι που προφανώς εισέρχεται μέσα στην στοματική κοιλότητα και ποτίζεται με τις σταγόνες αυτές».

Η Ρούλα παίζει μαζί της και βιντεοσκοπεί το τελευταίο της βράδυ (video)

Το φως της δημοσιότητας είδε το video που είχε τραβήξει η Ρούλα Πισπιρίγκου το τελευταίο βράδυ της ζωής της 6.5 μηνών Ίριδας. Tίποτα δεν προμήνυε όσα τραγικά θα ακολουθούσαν.  Στο βίντεο που δημοσίευσε το thebest.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου (διακρίνεται το χέρι της καθώς παίζει με το ποδαράκι του παιδιού), τραβάει με το κινητό της τη μικρή Ίριδα η οποία είναι ξαπλωμένη σε μια μεγάλη επιφάνεια η οποία μοιάζει με χαλί και της μιλάει με γλύκα και πειράγματα. Δίπλα στο παιδί είναι ένα παιχνίδι. Ένα λαγουδάκι-κουδουνίστρα. Από το βάθος έρχεται ήχος ανοικτής τηλεόρασης. Είναι το βίντεο που ανεβάζει εκείνο το βράδυ η ίδια η Πισπιρίγκου στο facebook γράφοντας: “έχει σοβαρή συζήτηση με το πόδι της..#ολημουζωη #ιριδα”

Το παρασκήνιο του θανάτου της Ίριδας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και έχουν περιγράψει μάρτυρες «την εβδομάδα του θανάτου της Ίριδας, το μωρό έμενε με την αδελφή και τη μητέρα της Ρούλας σε ένα εξοχικό που είχαν από τη γιαγιά της Ρούλας στην Κάτω Αχαγιά, 20 λεπτά έξω από την Πάτρα. Όταν ο Μάνος είχε φύγει από το σπίτι τους και της είχε πει ότι θα προχωρήσει σε διαδικασίες διαζυγίου, η Ρούλα ζήτησε επιτακτικά από την αδελφή της να επιστρέψει το μωρό. Την Παρασκευή γυρνάει το παιδί η αδελφή της από τη γιαγιά. Την Κυριακή το παιδί πέθανε…».

«Ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να της φέρουν την Ίριδα και πέθανε την ίδια μέρα»

Μάλιστα σήμερα φίλος του ζευγαριού σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 δήλωσε χαρακτηριστικά για τον θάνατο της Ίριδας και τη ρήξη του ζευγαριού “Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι επειδή ανακάλυψε μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας.  Έτσι ο Μάνος έφυγε από το σπίτι και η  Ρούλα τρελάθηκε. Εξαφανίστηκε, την ψάχνανε. Και μετά που την βρήκαν, γύρισε σπίτι, ζήτησε την Ίριδα να της την φέρουν εκείνο το βράδυ, που είχε τραβήξει το τελευταίο βίντεο με την μπέμπα και την ίδια μέρα το μωρό πέθανε».

Η ερώτηση στην ιατροδικαστή μετά το θάνατο της Ίριδας – «Ανιχνεύεται η ασφυξία;»

Η  δημοσιογράφος του pelop.gr Μαρία Παπαγιαννακοπούλου, ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, πως η Ρούλα Πισπιίγκουφέρεται να έκανε μία σοκαριστική ερώτηση στην ιατροδικαστή για τον θάνατο του 6 μηνών βρέφους.Φέρεται, λοιπόν, να ρώτησε αν μπορεί να ανιχνευθεί ασφυκτικός θάνατος…

«Υπάρχει η πληροφορία ότι μετά το θάνατο της Iριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε την ιατροδικαστή αν μπορεί να φανεί αν ο θάνατος του βρέφους προέρχεται από ασφυξία. Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι παθολογικά τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών», είπε η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου από το pelop.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δεδομένος ο ασφυκτικός θάνατος της Ίριδας – Οι αναζητήσεις Πισπιρίγκου για «αναισθητικά φάρμακα»

O Άκης Πετρετζίκης μάς δείχνει πώς θα φτιάξουμε το τέλειο πολίτικο τσουρέκι για το Πάσχα

Έκκληση: Ο 12 μηνών Ιωσήφ διαγνώσθηκε με κακοήθη όγκο στο θώρακα και πρέπει να σωθεί