Η Ρούλα ξεσπά: «Δεν έχω κάνει κακό στα παιδιά, παρακαλώ την Παναγία να φωτίσει όποιον ξέρει κάτι να το πει»

Ρούλα: «Ζητάω να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών» - Τι της είχε υποσχεθεί ο Μάνος αν έμπαινε στη φυλακή

Μέσα από τις φυλακές σπάει τη σιωπή της η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 33χρονη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Σόμπολο, αρνούμενη εκ νέου τις κατηγορίες που της αποδίδονται, ενώ αποκάλυψε τις σκέψεις της για τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω. Θα μου πεις, κανένας δεν θα έβρισκε. Το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν τέρας και δεν είμαι αυτή», σημείωσε, ενώ μίλησε επίσης για ένα πρόσωπο που είναι κοντά της και τη στηρίζει, αλλά δεν αποκάλυψε ποιο είναι αυτό.

«Με ενδείξεις με κατηγορούν», απάντησε σχετικά με τις κατηγορίες, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ αν αποδειχθούν δολοφονία και οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας, ανέφερε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει. Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι: εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική, εμείς δεν κάναμε επίθεση, ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε ήταν υπεύθυνος να μας πει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω. Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν ευθέως ποτέ».

«Εμείς όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο, αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα ποτέ, ενώ είχα μια παθολογική αιτία, να το κυνηγήσω; Δηλαδή ποιος άνθρωπος θα το έκανε; Μετά, λένε για το πανάκι. Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι, αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με άλλο τρόπο; Είναι εξωφρενικά όλα αυτά που ακούγονται. Κατ’ αρχήν έχουν ξεπεράσει τα προσωπικά δεδομένα, έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σήριαλ, ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δόξα τω Θεώ, ο Μάνος στη ζωή είναι και εδώ είναι να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ, μα ποτέ αυτά τα πράγματα».», ανέφερε πρόσθεσε

«Ανεξήγητη η τόσο χαλαρή στάση του»

«Είπα ότι δεν θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου, το έιπα και στους δικηγόρους. Ο Μάνος δεν εχω επικοινωία, είχα στην αρχή τρία τηλέφωνα, αλλά τώρα έχει κόψει την επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω, πώς σκέφτεται, Αν η μάνα είχε σκοτώσει τρία παιδιά κ εκείνος αντιδρούσε τόσο χαλαρά, τι να πω. Δεν έχω εγώ απόδειξη. Η στάση του είναι ανεξήγητη.

Για τα όσα είπε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου τονίζει: «Είπε την αλήθεια, δεν μπορούσε να πει ψέματα σε κάτι, θα ήταν ανέντιμο να πει ψέματα ειδικά εκεί. Ε, εντάξει, προφανώς και περίμενα κάτι παραπάνω, γιατί με τον Μάνο ήμουν 9 χρόνια. Είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα “γιατί εμένα”. Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν. Εμένα της ίδιας να μου πει “γιατί; γιατί τα παιδιά μας;” αφού το θεωρεί δεδομένο. Έχω πέσει από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά πολλών ανθρώπων. Γινόταν έρευνα και τότε όλα καλά, τηλεφωνήματα και τώρα απλά σιωπή χωρίς να ακούσουν τη δική μου πλευρά. Πάρα πολύ άδικο αυτό το πράγμα. Περιμένω την αλήθεια, έστω και αργά, τη δικαιούνται, όχι εγώ, τα παιδιά μας.

Τόνισε ακόμη, ότι έχει απογοητευτεί από πολλούς ανθρώπους και από τη σιωπή τους μετά τη σύλληψη, αναφερόμενοι σε συγγενείς και κοντινά πρόσωπα.

«Κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία μου και το πώς νιώθω. Δεν κοιμάμαι τα βράδια, ψάχνω όλη μέρα και νύχτα να βρω ένα στοιχείο (…) Στο Πάσχα που έρχεται παρακαλάω την Παναγία να φωτίσει όποιον  ξέρει κάτι να πάει και να το πει γιατί κατηγορούμαι άδικα».

Για τη Τζωρτζίνα και τις καταγγελιεσ κακοποιησησ

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης μέσα από τις φυλακές, η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει ότι δεν υπάρχει κακοποίηση μπροστά στη Τζωρτζίνα. «Απλά ήταν ένας έντονος τσακωμός, τον οποίο για κακή μας τύχη πάνω στα νεύρα μας δεν καταλάβαμε ότι η Τζωρτζίνα επειδή έκανε τηλεκπαίδευση, μας άκουσε. Αυτό είναι όλο. Επίσης πάλι έχω ακούσει για κακοποίηση του παιδιού, το 2014 και από συγγενικό πρόσωπο.

Όσον αφορά τις καταγγελίες κακοποίησης της Τζωρτζίνας, για το 2014 αυτό τότε είχε κάποιους άγαρμπους χειρισμούς του κοριτσιού είχε κάποιες μελανιές, πήγαμε στο νοσοκομείο και δεν αποδείχθηκε κάτι.

«Πριν από το γάμο και τη βάφτιση ήρθαν από το Χαμόγελο για καταγγελία, είδαν ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, έκαναν αυτοψία στο σπίτι, είδαν το παιδί.  Μετά έμαθα ότι είχε γίνει η καταγγελία από την πρώην του Μάνου. Ήταν όλα ψέματα. Και με τους γονείς του Μάνου είχαάριστες σχέσεις. Μέχρι τη σύλληψη μιλούσα μαζί του καθημερινά. Δεν είχα πει ποτέ για τη μαμά του Μάνου, όπως ακούστηκε. Μας έχουν βοηθήσει πολύ οι άνθρωποι, όπως και οι δικοί μου γονείς», ανέφερε.

Στα όσα ακούστηκαν, ότι η θέση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, συνέβαλε σε αποσιωποίηση της καταγγελίας για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, απάντησε: « Όχι δεν έχει καμία σχεση η μάνα μου, αλλά ούτε και ο πατέρας μου από τη δική του θέση στον Δήμο. Δεν ήταν από το δήμο ηκαταγγελία, αλλά έγινε στο Χαμόγελο. Και μ την πρώην είχε σταματήσει εκεί το όλο θέμα».

«Ο Μάνος κάνει τη ζωή του»

«Ο Μάνος είναι στην Αθήνα και συνεχίζει τη ζωή του. Το έμαθα πριν 3-4 μέρες, είναι με την κοπέλα που ήταν μαζί . Μου είχε πει πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας ότι ήθελε να έρθει στην Αθήνα για δουλειά και δεν ήθελε να είναι μαζί μου. Γνωρίζω ότι ενώ ο Μάνος μου έλεγε ότι είναι φίλοι, έμαθα ότι έχουν κανονική σχεση μένουν μαζί, κάνουν βόλτες με τη μηχανή, έχει γίνει κι ένας ντόρος στη δουλειά της. Αλλά εμένα δεν με απασχολούν αυτά. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, εμένα τα πάντα ήταν τα παιδιά μου, δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος», είπε η Ρούλα.

Διαβάστε επίσης:

«Το παιδί που δίνει την καθοριστική βολή στη δράστιδα ή τους δράστες είναι η Ίριδα»

Δήλωση σοκ: «Δε μιλάμε για 3 θανάτους αλλά για 4. Η μάνα Μήδεια βγαίνει από το κάδρο του δολοφόνου»

«Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν»: Η Ρούλα “σπάει” τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές