Η σημερινή τηλεοπτική ημέρα είναι αφιερωμένη στην Ελένη Μενεγάκη –την παράσταση, όμως, έκλεψαν τα παιδιά της

Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις της τηλεόρασης και δη των μεσημεριανών εκπομπών, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίζετε, ότι η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί ίσως την κορυφαία τηλεοπτική περσόνα στη χώρα μας.

‘Η μάλλον… αποτελούσε, αφού η «χρυσή» παρουσιάστρια του ALPHA έβαλε σήμερα, έπειτα από 30 χρόνια καριέρας στην τηλεόραση, την δική της τελεία.

Ο αποχαιρετισμός της, βέβαια, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει επίσης τηλεοπτικά, σε μία εκπομπή που κέρδισε το ενδιαφέρον, όχι μόνο για το προσωπικό «αντίο» της Ελένης στο κοινό που την αγάπησε, αλλά και για τους καλεσμένους της που έσπευσαν να της ευχηθούν.

Η εκπομπή αυτή επανέφερε πολλές στιγμές της παρουσιάστριας από το παρελθόν. Είχε, όμως, και μία πρώτη: Την δημόσια εμφάνιση των τεσσάρων παιδιών της, τα οποία δεν θα μπορούσαν, κατά την τόσο ξεχωριστή αυτή ημέρα, να λείψουν από το πλευρό της!

Έτσι, σε μία στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης, με την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου στο μικρόφωνο, η Ελένη Μενεγάκη κατευθύνθηκε πίσω από τις κάμερες, έδωσε ένα θερμό φιλί στον άντρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο, και έπειτα αγκάλιασε τα παιδιά της.

Διαβάστε περισσότερα για την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εδώ.

Πέρα από τον 17χρονο Άγγελο που εμφανίζεται συχνά στα μέσα ενημέρωσης, αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τόσο καθαρά τις τρεις κόρες της Ελένης, την 15χρονη Λάουρα, την 12χρονη Βαλέρια και κυρίως την 5χρονη Μαρίνα, τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Και έχουμε να πούμε, πως όλα της τα παιδιά έχουν πάρει την χάρη της και την ομορφιά της!

Δείτε τη συγκινητική στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη σπεύδει δίπλα στην οικογένειά της, στο παρακάτω βίντεο: