Αρχική Famous Parents Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρέβα Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου της

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρέβα Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου της

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο γιος του Κυριάκου και της Μαρέβα Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, ο οποίος πλέον είναι 20 ετών. Συγκινημένοι οι γονείς του ευχήθηκαν στο γιο τους τα καλύτερα, μέσα από αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η φωτογραφία της Μαρέβα

Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων έχουν ακόμη δύο παιδιά, την 22χρονη Σοφία και την 15χρονη Δάφνη.

H Μαρέβα Μητσοτάκη με τις κόρες της, σε παλιότερη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Όπως ο ίδιος έχει πει σε δηλώσεις του, με τη σύζυγό του δεν διστάσχουν να γίνουν «κακοί» απέναντι στα παιδιά τους όταν χρειάζεται, ενώ προσπαθούν να δίνουν ένα κοινό «μέτωπο» απέναντι στα παιδιά, «Οι γονείς πρέπει να έχουν μια κοινή αντιμετώπιση απέναντι στα παιδιά. Αυτό προσπαθούμε τουλάχιστον εμείς ως γονείς».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.