«Η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε στυγνά»: Δήλωση σοκ από την πλευρά Δασκαλάκη – H νέα τροπή φέρνει συλλήψεις;

Ενώ όλοι ψάχνουν τι σκότωσε τα 3 κοριτσάκια, ο Μάνος Δασκαλάκης προωθεί το τραγούδι του (video)

Για στυγνή δολοφονία έκανε λόγο ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, ο οποίος συνόδευσε τον πελάτη του στο ανακριτικό γραφείο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

«Η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε στυγνά»

«Σε συνδυασμό με τα δείγματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι εμπειρότατοι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θάνατο με λήψη κεταμίνης.

Τα συμπεράσματα αυτά των προανακριτικών αρχών επιβεβαίωσαν ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια τόσο σε πρώτο χρόνο με την έκδοση του εντάλματος σύλληψης όσο και σε δεύτερο χρόνο με την προφυλάκιση της κατηγορούμενης.

Ο εντολέας μου μετά το αρχικό σοκ είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πίσω από την οποία είναι η κατηγορούμενη» ανέφερε ο δικηγόρος, και συμπλήρωσε:

«Πρόκειται για μια στυγνή δολοφονία που τελέστηκε σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και με μεθοδικότητα αν λάβουμε υπόψη ότι είχαν προηγηθεί άλλες πέντε απόπειρες, όπως αναφέρεται στη δικογραφία για την οποία σήμερα ενημερωθήκαμε».

Για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Αναφερόμενος στην έρευνα για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, την Ίριδα και τη Μαλένα, ο κ. Καράμπελας τόνισε ότι «ο εντολέας μου περιμένει τα αποτελέσματα για το αν ο θάνατος που μέχρι τώρα είναι πεπεισμένος ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Για το tablet της Τζωρτζίνας

Σε σχέση με το τάμπλετ που είχε ταφεί μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα ο κ. Καράμπελας δήλωσε ότι πράγματι γνωστοποίησαν στην ανακρίτρια ότι η 9χρονη ετάφη μαζί με το τάμπλετ και ότι αυτό ήταν επιθυμία της κατηγορούμενης, όπως και στα άλλα δυο παιδιά να τοποθετηθεί μαζί τους και κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο.

Έρχονται συλλήψεις;

Οι ιατρικοί φάκελοι, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις και οι καταθέσει που περιλαμβάνονται στα αρχεία που αφορούν τους θανάτους των δύο κοριτσιών της έξι μηνών Ίριδας που κατέληξε το Μάρτιο του 2021 και της 3.5 ετών Μαλένας που πέθανε τον Ιούλιο του 2019 είναι υπό νέα έρευνα δύο Εισαγγελέων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας , υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, με εντολή να διερευνηθούν τα άιτια θανάτου των δύο κοριτσιών.

Πηγές του Ιnfokids.gr αναφέρουν ότι στο ενδεχόμενο που προκύψουν παρεμβάσεις από εξωγενείς παράγοντες που δε σχετίζονται με παθολογικά ευρήματα και ιατρικές πράξεις, και εφόσον οι άμεσα εμπλεκόμενοι μεταξύ των οποίων και η Ρούλα Πισπιρίγκου κληθούν ωστόσο δεν δώσουν πειστικές εξηγήσεις για τις ενέργειες που ακολουθήθηκαν είναι ενδεχόμενο να προκαλέσει εξελίξει και να επηρεάσει την ποινική μεταχείριση και άλλων προσώπων που έχουν αναφορά στο περιβάλλον κατά το χρόνο που κατέληξαν τα δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

“Δολοφόνοι κάνατε παιδιά και τα σκοτώσατε”: Στα δικαστήρια ο Μάνος- Αποφυλάκιση ζητά η Ρούλα

Τι αλλάζει στα πιστοποιητικά νόσησης και εμβoλιασμού των παιδιών – Ποια θα κάνουν 4η δόση εμβολίου

Το ΚΘΒΕ έρχεται στις βιβλιοθήκες των σχολείων