“Δολοφόνοι κάνατε παιδιά και τα σκοτώσατε”: Στα δικαστήρια ο Μάνος- Αποφυλάκιση ζητά η Ρούλα

Στην Ευελπίδων έφτασε πριν λίγο ο Μάνος Δασκαλάκης για να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, με σκοπό να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα, προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του.

“Δολοφόνοι κάνατε παιδιά και τα σκοτώσατε”

Αν και μπήκε στο κτήριο ανέκφραστος και χωρίς να κάνει δηλώσεις, συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, στη θέα του Μάνου Δασκαλάκη, φώναζαν «δολοφόνοι, κάνατε τα παιδιά για να τα σκοτώσετε».

Μάνος Δασκαλάκης κατά Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητά αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται εδώ και ένα 24ωρο στη φυλακή. Σήμερα, έγινε γνωστό πως καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης και ο δικηγόρος της εξηγεί το σκεπτικό στο Open.

Αρχικά, ο Όθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η κρατούμενη βρίσκεται «σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξακολουθεί να φωνάζει για την αθωότητά της και ζητάει να ακουστούν και να ελεγχθούν τα επιχειρήματα που ανέφερε στην ανακρίτρια».

Επίσης, «αρνείται διαρκώς την τέλεση της πράξης και επικαλείται πως είναι μια μητέρα τριών παιδιών που πέθαναν και βρέθηκε στη φυλακή».

Αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης, ο δικηγόρος της 33χρονης ανέφερε ότι «Θα προσφύγουμε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αιτούμενοι την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους. Υπάρχει δικογραφία που γεννά ερωτηματικά σε σχέση με την ακριβή ώρα θανάτου της 9χρονης, γεγονός από το οποίο εξαρτάται και το πότε χορηγήθηκε η κεταμίνη. Υπάρχουν ζητήματα που ζητούν απαντήσεις. Αυτό θα χρειαστεί χρόνο, χρόνος που έχει συνέπειες για την ίδια, όσο παραμένει κρατούμενη».

Διαβάστε επίσης:

“Αιχμές” για τις κοινωνικές υπηρεσίες που δεν ερεύνησαν την κακοποίηση της Τζωρτζίνας – Τι απαντά η Μιχαηλίδου

Λάρισα: Θλίψη για την 43χρονη δασκάλα και μητέρα 2 παιδιών που “έφυγε” από τη ζωή

Η ζωή είναι για την Καλομοίρα: Οικογενειακές διακοπές στην Καραϊβική (εικόνες)!