Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης – “Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φορές” λέει η γιαγιά

Ανατροπή: Γιατί ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών Αθήνας την υπόθεση με τα 3 νεκρά κοριτσάκια από την Πάτρα;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης πρόκειται να βρεθεί στο γραφείο της ανακρίτριας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, ο Μάνος Δασκαλάκης τις αμέσως επόμενες ώρες (πιθανόν το πρωί της Τετάρτης) θα βρεθεί ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο. Με την κίνησή του αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου

Άρση απορρήτου για κινητό και υπολογιστή της Πισπιρίγκου

Σε άρση κάθε απόρρητου επικοινωνίας σε ό,τι αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου που προφυλακίστηκε χθες με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστικός Χριστίνα Σαλάπα που χειρίζεται τον βαρύ φάκελο με τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από την ίδια της τη μάνα.

Στόχος της εξονυχιστικής έρευνας είναι η άντληση στοιχείων, για θέματα που παραμένουν ανοικτά, όπως πού και πως προμηθεύτηκε την κεταμίνη η κατηγορούμενη, όπως επίσης και επικοινωνίες της με διάφορα άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος που βρίσκονται στο στόχαστρο των ερευνών.

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου : Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο

Η μητέρα της 33χρονης Ρούλας, Ελένη Λεγάτου, στην εκπομπή LIVE NEWS του Mega προέβη σε μια αποκάλυψη σχετικά με την Τζωρτζίνα και την καταγγελία ότι το 2014 η Ρούλα κακοποίησε την κόρη της.

«Το ίδιο μου το παιδί πήρε το παιδί της. Το είχε αφήσει κάπου, σε συγγενικό πρόσωπο και πήγε και την πήρε και την βρήκε μελανιασμένη. Την πήγε στο Καραμανδάνειο και την εξέτασαν οι γιατροί. Αυτό έγινε δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο. Η Ρούλα δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό».

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», εν γνώσει όλων των συγγενών η μητέρα της Τζωρτζίνας είχε πάει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο για κάποια κακοποίηση που είχε κάνει άλλο πρόσωπο κατά της 9χρονης.

Στη συνέχεια άλλο πρόσωπο, που γνώριζε την οικογένεια, έκανε καταγγελία στην Εισαγγελία και στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με αποτέλεσμα να επισκεφτεί την οικογένεια κοινωνικός λειτουργός. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ουδέποτε έγινε έρευνα και ότι ο κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι δεν συνέβαινε κάτι κι όλα πήγαιναν καλά.

«Εδώ υπάρχουν κενά. Υπάρχουν προφανώς ψεύδη, υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης για ένα παιδί που φαίνεται να δολοφονήθηκε», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όλα δείχνουν πως θα πρέπει να ερωτηθεί το Καραμανδάνειο νοσοκομείο για τα ίχνη της κακοποίησης κι αν απευθύνθηκαν σε κάποια αρχή, καθώς και να διερευνηθεί το τι θα μπορούσε να είχε γίνει που θα μπορούσε να αποτρέψει όσα ακολούθησαν.

Διαβάστε επίσης:

“Έχουν βγάλει τον Μάνο άγιο”: Το νέο trailer της Νικολούλη δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση Πάτρα

Μπράβο! Μαθητής από δημόσιο Λύκειο της περιφέρειας έγινε δεκτός στο Ηarvard

Ο Κατερινόπουλος ξεσπαθώνει και αποκαλύπτει “αβολες” αλήθειες για τον Μάνο και τη Ρούλα