Ο Κατερινόπουλος ξεσπαθώνει και αποκαλύπτει “αβολες” αλήθειες για τον Μάνο και τη Ρούλα

Ο Κατερινόπουλος ξεσπαθώνει και αποκαλύπτει "αβολες" αλήθειες για τον Μάνο και τη Ρούλα

Ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, είναι από τα πρόσωπα που παρακολουθούν επισταμένως την υπόθεση της Πάτρας και με τις τρέχουσε εξελίξεις συνεχίζει να εστιάζει στις αντιδράσεις και στη στάση του πατέρα των 3 παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη. 

Για ακόμη μια φορά καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” με τα λεγόμενά του δεν φάνηκε να πείθεται από τα λόγια του πατέρα από την Πάτρα.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε τα όσα άκουσε από τον Μάνο Δασκαλάκη και στάθηκε αρκετά στην ψυχραιμία του και τη στάση του σώματός του.

«Δεν γίνεται να είσαι και με τον Θεό και με τον διάβολο»

«Είναι ένα τέρας ψυχραιμίας, μπράβο του. Έχασε τρία παιδιά, αναφέρεται περισσότερο στην Τζωρτζίνα, την οποία όπως λέει υπεραγαπούσε, αλλά όλα τα δάχτυλα είναι ίδια, όποιο και να κόψεις πονάει.

Υποθέτω ότι πονάει και για τα τρία το ίδιο.  Αυτή η ψυχραιμία του δεν ξέρω αν είναι έμφυτη, δεν ξέρω αν είναι στημένη, δεν διαφέρει και πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Ρούλα, ως προς τη γλώσσα του σώματος» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συνέχισε:

«Δεν ξέρω, καλά θα κάνει όμως, ό,τι ξέρει όφειλε να σπεύσει να καταθέσει στις Αρχές. Διέκρινα και μια αμφισβήτηση, λέει να μας πουν τα πραγματικά αίτια θανάτου. Δηλαδή η κεταμίνη τι είναι; Δεν αποτελεί τον παράγοντα εκείνο που προκάλεσε τον θάνατο; Ήταν ναι μεν, αλλά… Δεν γίνεται να είσαι και με τον Θεό και με τον διάβολο. Με έναν από τους δυο θα είσαι».

Διαβάστε επίσης:

Μπράβο! Μαθητής από δημόσιο Λύκειο της περιφέρειας έγινε δεκτός στο Ηarvard

Συναγερμός στις φυλακές: Προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί στο κελί η Πισπιρίγκου

“Έχουν βγάλει τον Μάνο άγιο”: Το νέο trailer της Νικολούλη δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση Πάτρα