Ιωάννης Παπαζήσης: “Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχουμε επιλέξει με την πρώην γυναίκα μου για τον 7χρονο γιο μας”

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου ζουν χωριστά εδώ και δύο χρόνια όμως η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει θα τους ενώνει για πάντα καθώς ο 7χρονος γιος τους Ιάσονας είναι το πολυτιμότερο απόκτημα της κοινής τους ζωής.

 “Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχουμε επιλέξει με την πρώην γυναίκα μου”

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεπιμέλεια του παιδιού λέγοντας χαρακτηριστικά « Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχω επιλέξει με την πρώην γυναίκα μου και νόμος να μην υπήρχε, αυτό θα κάναμε».

Η πατρότητα έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή του, αφού ο 7χρονος Ιάσονας αποτελεί προτεραιότητά του. Σε ό,τι αφορά τον μοναχογιό του και όσα του έχει μάθει η καθημερινή επαφή μαζί του, εξομολογήθηκε πρόσφατα στο ΟΚ!: «Είναι πολύ συγκινητικό και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει. Μου προσφέρει πράγματα που έχω ξεχάσει. Από την παιδικότητα που έχω χάσει μέχρι τις αναμνήσεις που έχουν σβηστεί από μέσα μου. Τα βλέπω με εικόνες κοιτώντας τον γιο μου να μεγαλώνει».

Για τη Γιορτή του Πατέρα, ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον γιο του, Ιάσονα. «Υπάρχει και η μέρα του μπαμπά», γράφει ο ηθοποιός στη λεζάντα που συνοδεύει τη selfie φωτογραφία τους. Μπαμπάς και γιος κοιτούν το φακό χαμογελαστοί. Ο μικρός Ιάσονας έχει πάρει τα μάτια της μαμάς του στην οποία μοιάζει πολύ όπως βλέπετε στη φωτογραφία τους.

Διαβάστε επίσης:

ΣτΕ: Ακύρωσε την υπουργική απόφαση που ρύθμιζε την απαλλαγή από τα Θρησκευτικά – Ο δικηγόρος εξηγεί τη νίκη μαθητών και γονιών

Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για μαθητή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα

Οξεί ηπατίτιδα: Σε επιφυλακή γονείς και γιατροί μετά τον θάνατο του 13 μηνών μωρού – Τα ύποπτα συμπτώματα

Τι παιχνίδι παίζει ο Δασκαλάκης με το να υποστηρίζει την Πισπιρίγκου αρνούμενος να παραδεχθεί γεγονότα;