“Ήθελα να γίνω πατέρας από 2 ετών” είπε ο Άκης Πετρετζίκης και αποκάλυψε το φύλο του μωρού του!

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί και με αφορμή την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής Kitchen Lab, η οποία πλέον θα προβάλλεται στον ΑLPHA, ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε στη Φαίη Σκορδά και της αποκάλυψε, ότι διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του.

Παρόλο που γενικά αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του, ο γνωστός μάγειρας είπε τελικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα από 2 ετών. Είναι καταπληκτικό. Και εσύ με το καλό, Φαίη», της είπε χιουμοριστικά.

Αναφορικά με τα επαγγελματικά του και την σχέση του με το φαγητό, ο ίδιος εξήγησε: «Στο σπίτι δεν μαγειρεύω. Δεν έχω όρεξη να φάω στο σπίτι, έχω φάει πάρα πολύ όλη την ημέρα. Συνεχίζω στον ALPHA με την εκπομπή που έχουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εκπομπή. Τώρα λόγω του κορωνοϊού δεν θα κάνουμε την ταξιδιωτική εκπομπή. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου, οπότε δεν θα ήθελα να κλείσω ένα συμβόλαιο για κάτι που δεν μπορώ να παραδώσω. Το Kitchen Lab είναι μία εκπομπή που θα βλέπει ο γιος μου. Είναι αγόρι», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας έτσι και το φύλο του μωρού του!