“Καλύτερα να αυτοκτονούσε η Πισπιρίγκου παρά να σκότωνε 3 παιδιά” – Νέο “όχι” της ανακρίτριας στην 33χρονη

To ξέσπασμα της μάνας των 3 παιδιών από την Πάτρα: "Θα έπεφτα από την ταράτσα"

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την “περίεργη” και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου .

“Όταν η Πισπιρίγκου απειλούσε να αυτοκτονήσει”

Μια ακόμα μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως η εκπομπή το Πρωινό του ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά, μητέρα πρώην συντρόφου της Ρούλας περιγράφει πως τους απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει όταν ο γιος της ζήτησε να χωρίσουν.

«Και το δικό μου το παιδί το είχε απειλήσει. Εντάξει, είχανε ό,τι είχανε μαζί, ότι θα χωρίσουμε και θα πω εγώ στον τάδε, τι έχει γίνει. Μετά, όταν της είπε ότι ‘δεν πάει άλλο, θέλω να χωρίσουμε’, του λέει ‘μην με αφήνεις, θα κόψ…’. Θα κάνει μια απόπειρα, μην πω τώρα τις λεπτομέρειες τι θα ‘κανε…

Ότι θα αυτοκτονούσε, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Τρελά πράγματα! Με τον μόνο που τα είχε καλά, απ’ ό,τι θυμάμαι που μας είπε, μόνο με την αδελφή της. Όταν ερχότανε στο σπίτι, μια σου λέω είχε τσακωθεί με τη μάνα της, τον πατέρα της, τον πατριό της, δεν την καταλαβαίνουνε… δεν την κάνουνε… Είχε νεύρα, δηλαδή και με το παιδί μου, πολλά νεύρα, πολλά νεύρα!» λέει η μητέρα του πρώην συντρόφου της Ρούλας.

Το ξέσπασμα Λιάγκα κατά  Πισπιρίγκου

Ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρισμένος με όλα όσα ακούστηκαν ξέσπασε στον αέρα και είπε: «Θα πω κάτι χοντρό και δεν επιτρέπεται. Ε, παιδιά, καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά! Το αποσύρω, ζητώ συγγνώμη. Ε, δεν μπορώ άλλο».

Απορρίφθηκε το αίτημα Πισπιριγκου για επανεξέταση τοξικολογικών από Τσατσάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δείχνει να ισχυρίζεται ότι υπάρχει λάθος εκτίμηση για την κεταμίνη, που την ενοχοποιεί, και ζήτησε, επανεξέταση σε άλλα εργαστήρια, μια διαδικασία που ήταν διατεθειμένη να πληρώσει η ίδια τα έξοδα για όλες τις εξετάσεις που έχει ζητήσει, με κόστος που μπορεί να φτάσει τα 5.000 ευρώ.

Το αίτημα επανεξέτασης το έστειλε στο υπερσύγχρονο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό τον καθηγητή Τσατσάκη κάτι που όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός στο STAR και στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” δεν έγινε δεκτό από την ανακρίτρια.

Διαβάστε επίσης:

Μ. Συρεγγέλα: Η αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος είναι στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης

Κολοκυθάκια σουφλέ µε τυρί και γαλοπούλα

«Την ερωτεύτηκα δυνατά. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας»: Η απολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας για τον βιασμό της 12χρονης Αμαλίας