Καραμίχος: «Δεν είχα δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου – Όλα είναι υπέρ της μητέρας, για τον πατέρα όχι» (video)

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε ο ηθοποιός και μπαμπάς δύο παιδιών, Γιώργος Καραμίχος μιλώντας στην  εκπομπή της ΕΡΤ “Μαμά-δες” και αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του για την πρώτη φορά που έγινε μπαμπάς στα 24 του.

Η πρωτότοκη κόρη του, η 24χρονη Ρεγγίνα, ήρθε στη ζωή του όταν εκείνος ήταν αρκετά νεαρός και όπως αποκάλυψε αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες ως μπαμπάς. Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως υπήρξαν διαστήματα που δεν είχε το δικαίωμα να βλέπει την κόρη του, πράγμα που του ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί.

Ο ερχομός της κόρης του Ρεγγίνας και οι δυσκολίες να την βλέπει

«Η σύλληψη έγινε σε μία παραλία στη Νάξο, είδα κάποια σύμβολα, κάποια ζώα που ήρθαν και πέταξαν. Ήμουν 23 στο Εθνικό φοιτητής, είχα τελειώσει το Ιστορικό στην Κέρκυρα. Δεν είχα πάει ακόμα στρατό και τελείωσα μετά το Εθνικό» είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος και συνέχισε,

«Ήρθαν δυσκολίες μετά, δεν ήμασταν μαζί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυναμικές. Το πώς θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς να είμαστε μαζί, εγώ να φύγω στρατό… Όταν γύρισα από το στρατό ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε, «Σε πολλά διαστήματα υπήρχαν αποστάσεις. Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου.

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί.

Να περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να χαρείς τίποτα στη ζωή σου. Όσο και αν δούλευα, δεν ήταν εύκολο.

Όσοι γονείς στερούνται το παιδί τους, το ξέρουν και οι νόμοι στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολοι. Όλα είναι υπέρ της μητέρας, για έναν πατέρα που θέλει να είναι παρών, όλα είναι κατά».

«Η δύναμή μου ήταν η υπομονή μου και το όνειρό μου γιατί ήξερα το παιδί, ήξερα τη Ρεγγίνα, ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά και τώρα όλα είναι υπέροχα» είπε τέλος ο Γιώργος Καραμίχος.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει τις αποτυχημένες εξωσωματικές και την αποκόλληση που την καθήλωσε στο κρεβάτι

Διεθνές συνέδριο Μοντέλων Ην. Εθνών στην Αμερική: Η βράβευση του Έλληνα μαθητή που μας έκανε υπερήφανους

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι” στο Θέατρο Κάππα (29/1)