Αρχική Αληθινές Ιστορίες Κατερίνα Γιαννακοπούλου: Η πρόεδρος του συλλόγου «ΑΛΜΑ» γνωρίζει καλά ότι η ζωή είναι πιο δυνατή από εμάς

Κατερίνα Γιαννακοπούλου: Η πρόεδρος του συλλόγου «ΑΛΜΑ» γνωρίζει καλά ότι η ζωή είναι πιο δυνατή από εμάς

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν οι δυνατοί άνθρωποι γεννιούνται έτσι ή το μαθαίνουν στην πορεία της ζωής τους, μέρα με τη μέρα, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις. Ίσως να είναι θέμα χαρακτήρα ή στάσης ζωής. Ίσως , πάλι, να είναι ζήτημα μιας απόφασης.

«Δυνατός άνθρωπος είναι αυτός που σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν πέσει, ξέρει ότι πρέπει να σηκωθεί και να συνεχίσει. Η ζωή είναι πάντα πιο δυνατή από εμάς, και πρέπει να την ακολουθείς» λέει η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, ειδική παιδαγωγός και πρόεδρος του συλλόγου «ΑΛΜΑ», όταν τη ρωτούν τι σημαίνει να είσαι δυνατός άνθρωπος.

Κι αν κάποιος μπορεί να απαντήσει με σιγουριά σε μία τέτοια ερώτηση τότε αυτή είναι η κ. Γιαννακοπούλου, η οποία εδώ και είκοσι χρόνια, μέσα από το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», έχει αφιερώσει τη ζωή της σ’ όλα εκείνα τα παιδιά του κόσμου που την έχουν ανάγκη.

Αγωνίζεται καθημερινά ώστε αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να νιώσουν ισότιμα μέλη της κοινωνίας. Μέχρι σήμερα μαζί με τους συνεργάτες της έχει βοηθήσει περισσότερα από 2000 παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους.

Μια δουλειά αγχωτική, απαιτητική, γεμάτη δυσκολίες και εμπόδια. Μια δουλειά κατάλληλη μόνο για δυνατούς ανθρώπους. Απαιτεί συγκέντρωση, προσοχή και τεράστια αποθέματα αντοχής. Όταν η πραγματικότητα τη δυσκολεύει έχει μάθει να επιστρατεύει όλη τη δύναμη που κρύβει μέσα της και να ξεπερνάει τον πόνο δίνοντας όλο της τον εαυτό. Τις μέρες που δεν τα καταφέρνει όπως θα ήθελε, ψάχνει για δυνατές λύσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter