Καβάλα: Στη φυλακή ο 43χρονος που σκότωσε πατέρα και γιαγιά για μία θέση πάρκινγκ

Ο 43χρονος άνδρας, από την Χρυσούπολη Καβάλας, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη πυροβόλησε με σκάγια για αγριογούρουνο τον 42χρονο γείτονα του και με άλλο φυσίγγι σκότωσε την 67χρονη μητέρα του θύματος, θα ακολουθήσει τελικά τον δρόμο για τις φυλακές, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του, θόλωσε όταν είδε τα θύματα να απειλούν την μητέρα του και ευχήθηκε τίποτα απο όσα ακολούθησαν να μην είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, η πρωτοφανής αγριότητα του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας σόκαρε μέχρι και τους άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και τον ιατροδικαστή. Ο δράστης πυροβόλησε τα θύματά του σχεδόν εξ επαφής, έκοψε το νήμα της ζωής του 42χρονου από το ένα μέτρο, σημάδεψε και πάτησε σκανδάλη εναντίον της 67χρονης από τα 3 μέτρα. Ο αδελφός του δράστη, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, όπως και ο συνήγορός του, ζήτησαν «συγγνώμη» από τους συγγενείς των θυμάτων.

Το χρονικό της τραγωδίας

Θυμίζουμε, ότι ο καβγάς μεταξύ των γειτόνων ξεκίνησε για τη θέση στάθμευσης της νταλίκας του θύματος, πατέρα 2 παιδιών γρήγορα, ενώ σε αυτόν ενεπλάκησαν και οι μανάδες των δύο ανδρών.

Αμέσως μετά το φονικό ο δράστης εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του, με κάποιους στη γειτονιά να υποστηρίζουν πως έστρεψε το όπλο του και προς αυτούς όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Λίγο αργότερα, ωστόσο, παραδόθηκε μόνος του στις αρχές.