Κεραμέως: Πού βρισκόμαστε με τον εμβολιασμό των φοιτητών στα Πανεπιστήμια

Κεραμέως: Πού βρισκόμαστε με τον εμβολιασμό των φοιτητών στα Πανεπιστήμια

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με ανάρτησή της δίνει στατιστικά στοιχεία για τα ποσοστά εμβολιασμένων φοιτητών και καθηγητών στα πανεπιστήμια.

Όπως επισημαίνει η υπουργός “Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα για την μαζική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα του εμβολιασμού και για την καίρια συμβολή τους στη λειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης”.

Το γεγονός ότι η πλειονότητα των φοιτητών σε ποσοστό περίπου 80% είναι εμβολιασμένοι και μάλιστα προσφάτως, σε συνδυασμό με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, δημιουργεί αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά, παρά τα προβλήματα, που προέκυψαν τις πρώτες ημέρες έναρξης των μαθημάτων αλλά και τις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν από φοιτητές και πανεπιστημιακούς.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως

Πού βρισκόμαστε με τον εμβολιασμό στα Πανεπιστήμιά μας;

✅ Από το σύνολο των εγγεγραμμένων φοιτητών μας, έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις (ή έχουν νοσήσει) το 74,79%. Με μία δόση (ή νοσήσαντες) το 78,64%. Σε ορισμένα πανεπιστημιακά τμήματα το ποσοστό εμβολιασμένων (και νοσησάντων) φοιτητών ξεπερνάει το 90%.

✅ Στους Καθηγητές μας, εμβολιασμένοι με δύο δόσεις (ή νοσήσαντες) είναι πάνω από το 92%. Το αντίστοιχο ποσοστό για το συνολικό προσωπικό είναι 89%.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη για την απώλεια της δασκάλας Αγγελικής Τζιατζιά

Έδωσε στο μωρό της να πιει χλωρίνη για να μπορέσει να κοιμηθεί χωρίς τα κλάματά του

Ρόδος: Γιατί δεν συλλαμβάνεται η θεία – Εμπλοκή σε καλλιέργειες χασίς – Τι απαντά το Χαμόγελο του Παιδιού