Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 κασετίνες με μπαχαρικά και προϊόντα Fotsi

Κερδίστε 10 κασετίνες με μπαχαρικά και προϊόντα Fotsi

Τα μπαχαρικά Fotsi είναι η γευστική μας πρόταση για αυτή την εβδομάδα. Έχοντας παρουσιάσει τα διαλεχτά προϊόντα της οικογενειακής αυτής επιχείρησης με πολυετή παρουσία το χώρο της γεύσης, σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό που διεξάγουμε με την εταιρεία Fotsi.

Δέκα τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μια κασετίνα με μπαχαρικά Fotsi. Ειδικότερα, κάθε κασετίνα περιλαμβάνει καρίν κόκκινο (μείγμα για ψητά & πατάτες φούρνου), λεμονοπίπερο(μείγμα για ψητά & σούπες με άρωμα λεμονιού), καπνιστή πάπρικα (γλυκό κοκκινοπίπερο με άρωμα καπνιστού), αλάτι βοτάνων (25% θαλασσινό αλάτι με πολλά ελληνικά βότανα) πιπέρια άκοπα mix (λευκό, ροζ, μαύρο και πράσινο πιπέρι) ταντούρι mix (Πικάντικο μείγμα για κοτόπουλο, ρύζι, μπάρμπεκιου),
βανίλλια Μαδαγασκάρης (γυάλινο φιαλίδιο με δύο λοβούς φυσικής βανίλλιας), τσάι Τρωικός Πόλεμος (Τσάι πράσινο με κανέλλα, κάρδαμο, μήλο, πορτοκάλι) και Τσάι Χριστουγενιάτικo (Τσάι μαύρο με γαρύφαλλο, πιπερόριζα, κανέλλα, άνθη & φλούδα πορτοκαλιού).

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ FOTSI
Ευριπίδου 39
210 3217131
info@fotsi.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δέκα τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μια κασετίνα με μπαχαρικά Fotsi
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμoύς από το 1 ως το 3.022 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Σοφία Ντούρμα

2. Έλενα Ζουρναδίζου

3. Βεατρίκη Αραβανή

4. Πέτρος Διαμαντόγλου

5. Χρυσούλα Xρήστου

6. Αιμιλία Καββαδά

7. Ευσταθία Ντασκαγιάννη

8. Σοφία Βελεντζά

9. Φώτης Καφαράκης

10. Χριστίνα Πρεδάρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter