Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Ο Μικροπόδαρος» (22/9)

Τα παιδιά λατρεύουν τον κινηματογράφο και τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, γι’ αυτό και το Infokids.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την avant premiere της ταινίας «Μικροπόδαρος» (Smallfoot) μαζί με τα παιδιά σας στα Village Cinemas @Mall, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα μυθικά Γέτι ή αλλιώς τον γνωστό μεγαλοπόδαρο. Τα πάντα αλλάζουν όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο.

Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνουν την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης. Η ταινία animation «Ο Μικροπόδαρος» είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, με πρωτότυπη μουσική που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία:  Karey Kirkpatrick, Jason Reisig

Με τους:  Zendaya, Channing Tatum, Gina Rodriguez

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, με υπότιτλους και μεταγλωττισμένη, από την Tanweer.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την avant premiere της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Μικροπόδαρος» (Smallfoot) στα Village Cinemas @Mall το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 12:00 (ώρα προσέλευσης 11:30).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 12:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την avant premiere της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Μικροπόδαρος» (Smallfoot) στα Village Cinemas @Mall το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 12:00 (ώρα προσέυλευσης 11:30).
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από το Infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.
 • Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Κώστας Φωκίδης

2.Ηλίας Μαχαιρίδης

3.Γεωργία Ραμαντάνη

4.Κατερίνα Τσέκα

5.Σταυρούλα Μπακοδήμου

6.Μαρία Ζαρναβέλη

7.Σταύρος Γιαπιτζόγλου

8.Δημήτριος Δακορώνιας

9. Αλεξάνδρα Παπαζαφείρη

10.Δέσποινα Εμμανουηλίδου

11.Σπυριδούλα Κουτσογιάννου

12.Χρίστος Μπίντζας

13.Σοφία Δελή

14.Άρλι Μαρντορίαν

15.Καίτη Αντωνίου

16.Βικτωρία Κυργώτα

17.Βασιλική Στίκα

18.Δήμητρα Ηλιοπούλου

19.Κωνσταντίνα Σαρατσιώτη

20.Μαρίκα Ψαράκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.