Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 Kidom Family Pass για πολύ παιχνίδι στο Kidom και την συμμετοχή σας στο Family Day, την γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας, με πολλά δώρα! (12-13/5)

Κερδίστε 5 Kidom Family Pass για πολύ παιχνίδι στο Kidom και την συμμετοχή σας στο Family Day, την γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας, με πολλά δώρα! (12-13/5)

Το Kidom του Allou! Fun Park, γιορτάζει φέτος για τρίτη φορά την Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας! Αυτή την χρονιά όμως η γιορτή είναι μεγαλύτερη γιατί την Κυριακή περιλαμβάνει και την γιορτή της μητέρας! Έτσι το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου οι εορτάζουσες μανούλες και οι οικογένειες τους έρχονται στο Kidom του Allou! Fun Park, παίζουν όλοι μαζί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, διασκεδάζουν και μπαίνουν στην κλήρωση για μεγάλα οικογενειακά δώρα!

Στο Kidom αυτό το Σαββατοκύριακο μικροί - μεγάλοι παίζουν! Οι γονείς γίνονται κι αυτοί παιδιά και καλούνται να συναγωνιστούν άλλες οικογένειες παίζοντας κλασικά αγαπημένα παιχνίδια μαζί με τα παιδιά τους!

Στις Fouskes θα έχουν στηθεί ειδικά για το Σαββατοκύριακο αυτό παιχνίδια όπως αυγοδρομίες, σχοινάκι, τσουβαλοδρομίες και επιτραπέζια. Τέσσερεις δοκιμασίες, τέσσερις σταθμοί, ατελείωτο γέλιο και υπέροχες οικογενειακές στιγμές. Και φυσικά πολλά δώρα!

Κάθε οικογένεια που συμμετέχει σε όλα τα παιχνίδια μπαίνει στην κλήρωση για μια οικογενειακή κρουαζιέρα στο Αιγαίο με τη Celestyal Cruises, επιτραπέζια παιχνίδια Κάισσα και Kidom Family Pass!

Family Day @ Kidom του Allou! Fun Park! Οι οικογένειες έρχονται πιο κοντά, διασκεδάζουν και κερδίζουν ! Και το παιχνίδι συνεχίζεται πάντα στο Kidom, το βασίλειο των παιδιών!

Η είσοδος στο Allou! Fun Park και στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

 Ωράριο λειτουργίας:

Allou! Fun Park

δευτέρα - Παρασκευή: 17:00- 23:00

Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 24:00

Kidom
Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00- 22:30

Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 23:00

Kidom του Allou! Fun Park

Κηφισού και Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ιωάννης Ρέντη

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα Kidom Family Pass για παίξετε και να διασκεδάσετε στο Family Day του Kidom του Allou! Fun Park το προσεχές Σαββατοκύριακο  12 και 13 Μαΐου στα πλαίσια του Family Day. Το Kidom Family Pass είναι ένα πάσο, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 3-9 ετών για να προσφέρει περισσότερο παιχνίδι στο Kidom! Είναι ημερήσιο πάσο, ισχύει σε όλα παιχνίδια του Kidom εκτός από τα συγκρουόμενα, κερματοφόρα και παιχνίδια δεξιοτήτων ενώ οι συνοδοί, όπου επιτρέπεται συνοδεύουν τα παιδιά τους δωρεάν! Με το Kidom Family Pass τα παιδιά και οι γονείς συνοδοί μπορούν να παίξουν απεριόριστα στα παιχνίδια του Kidom, όπως το πιο όμορφο και ονειρεμένο CAROUSEL της Αθήνας, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια του BONGO, το πιο τρελό τρενάκι MINI BIG APPLE, τον ψηλότερο πύργο το YOUPI TOWER, τα happy τρενάκια όπως το CONVOY και το TOTO EXPRESS, τις FOUSKES, μια ολόκληρη περιοχή γεμάτη φουσκωτά παιχνίδια!Το κάθε Kidom Family Pass κοστίζει 29€. Οι νικητές, μπορούν να παραλάβουν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας το δώρο τους από τη Reception του Allou! στις 12 ή στις 13 Μαΐου 2018.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό,για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα Kidom Family Pass για παίξετε και να διασκεδάσετε στο Family Day του Kidom του Allou! Fun Park το προσεχές Σαββατοκύριακο  12 και 13 Μαΐου στα πλαίσια του Family Day. Το Kidom Family Pass είναι ένα πάσο, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 3-9 ετών για να προσφέρει περισσότερο παιχνίδι στο Kidom! Είναι ημερήσιο πάσο, ισχύει σε όλα παιχνίδια του Kidom εκτός από τα συγκρουόμενα, κερματοφόρα και παιχνίδια δεξιοτήτων ενώ οι συνοδοί, όπου επιτρέπεται συνοδεύουν τα παιδιά τους δωρεάν! Με το Kidom Family Pass τα παιδιά και οι γονείς συνοδοί μπορούν να παίξουν απεριόριστα στα παιχνίδια του Kidom, όπως το πιο όμορφο και ονειρεμένο CAROUSEL της Αθήνας, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια του BONGO, το πιο τρελό τρενάκι MINI BIG APPLE, τον ψηλότερο πύργο το YOUPI TOWER, τα happy τρενάκια όπως το CONVOY και το TOTO EXPRESS, τις FOUSKES, μια ολόκληρη περιοχή γεμάτη φουσκωτά παιχνίδια!Το κάθε Kidom Family Pass κοστίζει 29€. Οι νικητές, μπορούν να παραλάβουν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας το δώρο τους από τη Reception του Allou! στις 12 ή στις 13 Μαΐου 2018.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 11η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Γεωργία Καντεράκη

2.Γαϊτανίδου Αγγελική

3.Ελένη Ζαφειράτου

4.Ιωάννα Περράκη

5.Ανθούλα Στυλιανίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.