Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 6 βρεφικά βιβλία της Fisher Price από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

Κερδίστε 6 βρεφικά βιβλία της Fisher Price από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

Οι εκδόσεις  Χάρτινη Πόλη είναι ένας από τους ανερχόμενους και πιο δυναμικούς εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα.  Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διεισδύσει με επιτυχία στον εκδοτικό κόσμο, κατέχει περίοπτη θέση στην αγορά του παιδικού βιβλίου ενώ παράλληλα βαδίζει με σταθερά και ανοδικά βήματα στην κατάκτηση μιας σημαντικής θέσης στον τομέα της Ελληνικής και διεθνούς λογοτεχνίας. Οι συνεργασίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς εκδοτικούς οίκους, αποδεικνύουν αυτό ακριβώς το γεγονός.

Εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες του Infokids.gr μια δωροθεσία που ενθουσιάσει ιδιαιτέρους τους γονείς που έχουν μωρά και μικρά παιδάκια. \

Αυτά είναι τα βιβλία που διαλέξαμε για εσάς:

«Το πρώτο λεύκωμα του μωρού μας»

Ένα μοναδικό λεύκωμα για να κρατήσουν οι γονείς για πάντα ζωντανές όλες τις τρυφερές αναμνήσεις και τις πολύτιμες στιγμές από τον πρώτο χρόνο με το μωρό τους! Ένα ξεχωριστό ενθύμιο για κάθε μωρό, στο οποίο οι γονείς μπορούν να κολλήσουν φωτογραφίες και άλλα μικρά κι αγαπημένα αναμνηστικά, να καταγράψουν τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες, τα στάδια ανάπτυξης, τις καθημερινές συνήθειες και τα επιτεύγματα του μωρού τους και να μοιραστούν τα πρώτα συναισθήματα και τις ξεχωριστές αναμνήσεις. Η πρώτη του φωτογραφία, το πιο ωραίο χαμόγελο, οι πρώτες λέξεις, το αγαπημένο του παιχνίδι, τα πρώτα του βήματα, ευχές από αγαπημένα πρόσωπα θα μείνουν φυλαγμένα για μια ολόκληρη ζωή.

ISBN: 9786185225674
ΣΕΛΙΔΕΣ: 68
Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

«Εγώ είμαι μικρό…εσύ;»

Αγγίζω και μαθαίνω τα ζωάκια! Μικρές λέξεις, πρώτα αντίθετα, διαφορές, όμορφες εικόνες... Μια σειρά βιβλίων που ξεχωρίζει, με ένθετα από διαφορετικά υλικά, τα οποία μπορούν να αγγίξουν τα μωράκια, ώστε να γνωρίσουν με την αφή τα ζωάκια. Μέσα από το βιβλίο αυτό, προσφέρονται εμπειρίες και τα πρώτα ερεθίσματα για να αποκτήσουν τα μικρά παιδιά τις βασικές τους γνώσεις.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Mateo Piana
ISBN: 9786185225902
HΛΙKIA: 0 - 2
ΣΕΛΙΔΕΣ: 12

«Οι Λέξεις»

Βιβλία που ξεδιπλώνονται! Με καθρέφτη για ατέλειωτο παιχνίδι! Ανοίγει, στέκεται, ξεδιπλώνεται, αλλάζει σχήμα… Ένα ξεχωριστό βιβλίο για να μάθει το μωράκι τις πρώτες λέξεις, παίζοντας και διασκεδάζοντας με τον καθρέφτη που θα βρει στις σελίδες του.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Silvia Lualdi-Lilly Tognin
ISBN: 9786185225889
HΛΙKIA: 0 - 2
ΣΕΛΙΔΕΣ: 12

«Οι Αριθμοί»

Βιβλία που ξεδιπλώνονται! Με καθρέφτη για ατέλειωτο παιχνίδι! Ανοίγει, στέκεται, ξεδιπλώνεται, αλλάζει σχήμα... Ένα ξεχωριστό βιβλίο για να μάθει το μωράκι τους αριθμούς από το 1 έως το 9, παίζοντας και διασκεδάζοντας με τον απόλυτα ασφαλή καθρέφτη που θα βρει στις σελίδες του.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Liliana Tognin
ISBN: 9786185225896
HΛΙKIA: 0 - 2
ΣΕΛΙΔΕΣ: 12
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 18x18,5

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα από έξι βρεφικά βιβλία της Fisher Price από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Ειδικότερα, τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το πρώτο λεύκωμα του μωρού μας», ένας τυχερός θα κερδίσει το αντίτυπο του βιβλίου «Εγώ είμαι μικρό…εσύ;» (σειρά: Αγγίζω και μαθαίνω - Fisher Price), ένας τυχερός θα κερδίσει το αντίτυπο του βιβλίου «οι Λέξεις» και ένας τυχερός θα κερδίσει το αντίτυπο του βιβλίου «οι Αριθμοί» (σειρά: Βιβλία που ξεδιπλώνονται - Fisher Price)

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από έξι βρεφικά βιβλία της Fisher Price από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Ειδικότερα, τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το πρώτο λεύκωμα του μωρού μας», ένας τυχερός θα κερδίσει το αντίτυπο του βιβλίου «Εγώ είμαι μικρό…εσύ;» (σειρά: Αγγίζω και μαθαίνω - Fisher Price), ένας τυχερός θα κερδίσει το αντίτυπο του βιβλίου «οι Λέξεις» και ένας τυχερός θα κερδίσει το αντίτυπο του βιβλίου «οι Αριθμοί» (σειρά: Βιβλία που ξεδιπλώνονται - Fisher Price)
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 16η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.031 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Αμαλία Κοκκίνου - «Το πρώτο λεύκωμα του μωρού μας»

2.Ακριβή Λίτσα - «Το πρώτο λεύκωμα του μωρού μας»

3.Θέκλα Μανιά - «Το πρώτο λεύκωμα του μωρού μας»

4.Γιώργος Σαμαρτζής - «Εγώ είμαι μικρό…εσύ;»

5.  Σοφία Φατσή  - «οι Λέξεις»

6. Διονυσία Γκούμα - «οι Αριθμοί» 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter