Κίνα: Δείτε πώς προστατεύονται και πώς απολυμαίνονται πλέον τα παιδιά πριν εισέλθουν στα σχολεία! (video)

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την Κίνα, το οποίο δείχνει πώς απολυμαίνονται οι μικροί μαθητές κάθε πρωί πριν μπουν στο σχολείο, προκειμένου να αποτραπεί νέα διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι πραγματικά εντυπωσιακή και αποδεικνύει την απίστευτη οργάνωση της χώρας, αλλά και την «εκπαίδευση» των πολιτών, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ταλανίζονται από μία τόσο σοβαρή επιδημία.

Δείτε το βίντεο:

Όσο για τα μεγαλύτερα παιδιά, αυτά κάνουν μάθημα κρατώντας μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, με εντελώς ανοιχτά παράθυρα για να μπαίνει καθαρός αέρας μέσα στην τάξη, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά στα σχολεία της Wuhan, στα θρανία έχουν τοποθετηθεί plexiglass.

Επιπλέον, δεν είναι λίγα τα σχολεία που έχουν τοποθετήσει στην είσοδο θερμικά σκάνερ, με προσωπικό ασφαλείας που δεν επιτρέπει στα παιδιά με υψηλότερες θερμοκρασίες να εισέλθουν, ενώ σε κάποιες περιοχές της Κίνας έχουν διαμορφωθεί οι ώρες άφιξης και αναχώρησης, ώστε να μη συμπίπτουν οι μαθητές με τους καθηγητές.

(πηγή φωτογραφιών: cbsnews.com)