Για την Ημέρα της Μητέρας το ΙΑΣΩ χαρίζει σε μέλλουσες μαμάδες 5 δωρεάν τοκετούς!

Ένα πολύτιμο δώρο κάνει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο καλά οργανωμένα ιδιωτικά μαιευτήρια της χώρας σε 5 τυχερές μέλλουσες μανούλες που θα εξοικονομήσουν, χάρη σε αυτό, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο λόγος για το ΙΑΣΩ, το οποίο γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας και για 4η χρονιά προσφέρει 5 δωρεάν τοκετούς, με διαγωνισμό στο Facebook και στο Instagram.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Facebook κάνοντας like στη σελίδα ή ακολουθώντας τη σελίδα του μαιευτηρίου στο Instagram και με σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού, μοιραστείτε μαζί τι σημαίνει για εσάς η λέξη μητέρα!

Τι περιλαμβάνει το δώρο του ΙΑΣΩ

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει νοσήλια 3 ή 4 ημερών, έξοδα χειρουργείου, γενική νάρκωση ή επισκληρίδιο, βασικές εξετάσεις της μητέρας και του νεογνού, υλικά και φάρμακα άμεσα συνδεδεμένα με το φυσιολογικό τοκετό και την καισαρική τομή καθώς και την αμοιβή του αναισθησιολόγου. Ισχύει για φυσιολογικούς τοκετούς ή καισαρικές τομές που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Αυγούστου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαιευτηρίου.