«Κλείδωσε παιδί σε άλλη αίθουσα επειδή έβηχε – Aπειλεί τους μαθητές διαρκώς »: Καταγγελίες γονέων για δασκάλα στην Β. Ελλάδα

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία εναντίον δασκάλας σχολείου της Βόρειας Ελλάδας προχωρούν γονείς καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ασκεί λεκτική και ψυχολογική βία σε βάρος των μαθητών της.

Οι συμπεριφορές της δασκάλας που εξόργισαν τους γονείς

Η συγκεκριμένη δασκάλα όπως αναφέρουν στην καταγγελία τους οι γονείς απέτρεψε μαθήτρια, που η μητέρα της κατάγεται από τη Βουλγαρία, να διαβάσει κείμενο θρησκευτικών, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν θα διαβάσεις αυτό το κείμενο, γιατί δεν είσαι χριστιανή», φέρεται να έχει πει η δασκάλα στο παιδί.

Η μητέρα του κοριτσιού από την Βουλγαρία, ανέφερε πως στην εκκλησία, το δικό της το παιδί το έκαναν στην άκρη και η μικρή ρώτησε μια άλλη δασκάλα «κυρία εγώ να μπω στην εκκλησία;», επειδή είχε φόβο.

«Θέλουμε να πηγαίνουν τα παιδιά μας χαρούμενα στο σχολείο και να φεύγουν χαρούμενα, χωρίς φόβο και τρόμο», ανέφερε μια μητέρα.

Σε μια άλλη περίπτωση απομάκρυνε μικρό μαθητή από την αίθουσα, επειδή την ενοχλούσε!

Κλείδωσε παιδί σε άλλη αίθουσα επειδή έβηχε

Επίσης ένα άλλο παιδάκι, επειδή έβηχε το κλείδωσε σε μια αίθουσα μόνο του και το άφησε εκεί μέχρι…να τον θυμηθεί!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απειλεί τα παιδιά με τιμωρία αν μιλήσουν στον διευθυντή, ενώ κάποια παιδιά δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο.

«Μας είπε να μην μιλάμε για ό,τι γίνεται μέσα στην τάξη στην μαμά και στον μπαμπά», αναφέρουν τα παιδιά στην καταγγελία.

Δείτε το video με την καταγγελία εδώ