Κολωνός: 4 βιαστές αναγνώρισε, κλαίγοντας η 12χρονη στην 6ωρη κατάθεσή της – “Έρχονται” νέες συλλήψεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανήλικη στη νέα κατάθεσή της στην ΓΑΔΑ (1/11), που διήρκησε 6 ώρες, αναγνώρισε τα πρόσωπα τεσσάρων ανδρών από τις φωτογραφίες που της έδειξαν οι Αστυνομικοί.

Τουλάχιστον 4 βιαστές αναγνώρισε κλαίγοντας η 12χρονη – Έρχονται 7 νέες συλλήψεις

Όπως αποκάλυψε στην τηλεόραση του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό, η 12χρονη αναγνώρισε, κλαίγοντας, 4 ή 5 βιαστές από τις περίπου 10 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη, δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση. Παράλληλα, το μικρό κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον οίκο ανοχής.

Έτσι, μετά την αναγνώριση των προσώπων από τη 12χρονη, οι αστυνομικοί θα απευθυνθούν στη δικαιοσύνη για να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης και να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι βιαστές.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, με τις συλλήψεις να γίνονται ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες και να ολοκληρώνονται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (2.11.2022).

Το παιδί ξεσπά σε κλάματα όποτε καταθέτει

Η 12χρονη ξεσπά σε κλάματα κάθε φορά που καλείται να καταθέσει για την υπόθεση στον Κολωνό. Το βάρος της υπόθεσης θα λύγιζε και έναν ενήλικα πόσο μάλλον ένα κορίτσι μόλις 12 χρονών. Η σημερινή κατάθεσή της συνεχίστηκε σε ειδική παιδοψυχολόγο της ΕΛΑΣ ώστε να ξετυλιχθεί και άλλο το κουβάρι της φρίκης.

Όταν το παιδί ανέκτησε τις δυνάμεις του, έδωσε σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς, τα οποία πιθανότατα θα οδηγήσουν τουλάχιστον σε 7 νέες συλλήψεις για την υπόθεση, καθώς η 12χρονη περιέγραψε όλα όσα έζησε στον οίκο ανοχής.

«Θα της επιδειχθούν κάποιες φωτογραφίες για να αναγνωρίσει πρόσωπα και θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις σε σχέση με όλα αυτά που έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα», ανέφερε η Ασπασία Ταραχοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Με παρέμβαση εισαγγελέα δεκτός ο 3χρονος Παύλος που πάσχει από το σύνδρομο Angelman σε παιδικό σταθμό στη Ρόδο

8 ελληνικές ομάδες στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2022

Ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας από 6 μηνών για τον κορωνοϊό – Θα κάνουν και 3η δόση τα ήδη εμβολιασμένα;