Αρχική Famous Parents Κρήτη: Γάμος και βάφτιση για ρεκόρ Γκίνες με 13 κουμπάρους και 13 νονούς!

Κρήτη: Γάμος και βάφτιση για ρεκόρ Γκίνες με 13 κουμπάρους και 13 νονούς!

Μια ασυνήθιστη τελετή γάμου και βάφτισης πραγματοποιήθηκε χθες στην Κρήτη, που θα μπορούσε επάξια να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο με τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες. Ο Νικομανώλης Νύκταρης, γιος του επιχειρηματία Ηρακλή Νύκταρη, παντρεύτηκε με την Αλεξάνδρα Δρακογιαννάκη στο Γάζι του Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια βάφτισαν το μονάκριβο γιο τους!

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι ότι σε κάθε μυστήριο δεν υπήρχε ένας, ούτε δύο, αλλά 13 κουμπάροι και 13 νονοί, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Βέρτης και η Μελίνα Ασλανίδου.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες του FlashNews.gr, η νύφη έλαμπε από χαρά πλησιάζοντας στην εκκλησία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, ο οποίος νωρίτερα είχε φτάσει στον τόπο της τελετής με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, και δη του καταξιωμένου Βασίλη Σκουλά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.