Αρχική Infokids Υγεία Κρήτη: Η 8χρονη Ευαγγελία χρειάζεται τη βοήθειά μας - Συγκλονίζει ο άνεργος πατέρας της

Κρήτη: Η 8χρονη Ευαγγελία χρειάζεται τη βοήθειά μας - Συγκλονίζει ο άνεργος πατέρας της

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 8χρονη Ευαγγελία - Στυλιανή Καστρινάκη από τα Χανιά, που τον Φλεβάρη του 2016 διαγνώσθηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms. Η μικρή Ευαγγελία αμέσως μπήκε στο χειρουργείο όπου της αφαιρέθηκε ο νεφρός και από τότε ξεκίνησε ο αδιάκοπος αγώνας της για ζωή. Παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις.

Μέσω του Συλλόγου «Φάρος Ζωής», που υποστηρίζει οικογένειες με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα, απευθύνεται έκκληση για βοήθεια προς το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό ώστε το παιδί να μεταβεί στο νοσοκομείο Harley Street Clinic της Αγγλίας. Στο συγκεκριμένο κέντρο γίνονται πειραματικές θεραπείες, όμως για να δεχθούν την 8χρονη θα πρέπει να προκαταβληθεί το ποσό των 380.000 ευρώ.

Ο πατέρας της 8χρονης Ευαγγελίας αναφέρει: «Έχει εφαρμόσει όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας χωρίς αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχει ελπίδα από εδώ. Οι γιατροί στο Λονδίνο βρήκαν πράγματα να κάνουν και δίνουν βάσιμες ελπίδες. Κοιτάζω να κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου και ζητώ και τη βοήθεια όλων. Αυτό που ζητάμε είναι υποστήριξη κι αν δεν είναι δυνατό, κοινοποίηση ώστε να διαδοθεί όλο αυτό».

Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν:

Καστρινάκης Αλέκος, e-mail: ale-kastrinos@hotmail.gr, τηλ: 6999685448

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (μητέρα της μικρής)
GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 /
BIC : PIRBGRAA


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.