Κρήτη: Η 8χρονη Ευαγγελία χρειάζεται τη βοήθειά μας – Συγκλονίζει ο άνεργος πατέρας της

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 8χρονη Ευαγγελία – Στυλιανή Καστρινάκη από τα Χανιά, που τον Φλεβάρη του 2016 διαγνώσθηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms. Η μικρή Ευαγγελία αμέσως μπήκε στο χειρουργείο όπου της αφαιρέθηκε ο νεφρός και από τότε ξεκίνησε ο αδιάκοπος αγώνας της για ζωή. Παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις.

Μέσω του Συλλόγου «Φάρος Ζωής», που υποστηρίζει οικογένειες με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα, απευθύνεται έκκληση για βοήθεια προς το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό ώστε το παιδί να μεταβεί στο νοσοκομείο Harley Street Clinic της Αγγλίας. Στο συγκεκριμένο κέντρο γίνονται πειραματικές θεραπείες, όμως για να δεχθούν την 8χρονη θα πρέπει να προκαταβληθεί το ποσό των 380.000 ευρώ.

Ο πατέρας της 8χρονης Ευαγγελίας αναφέρει: «Έχει εφαρμόσει όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας χωρίς αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχει ελπίδα από εδώ. Οι γιατροί στο Λονδίνο βρήκαν πράγματα να κάνουν και δίνουν βάσιμες ελπίδες. Κοιτάζω να κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου και ζητώ και τη βοήθεια όλων. Αυτό που ζητάμε είναι υποστήριξη κι αν δεν είναι δυνατό, κοινοποίηση ώστε να διαδοθεί όλο αυτό».

Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν:

Καστρινάκης Αλέκος, e-mail: ale-kastrinos@hotmail.gr, τηλ: 6999685448

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (μητέρα της μικρής)
GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 /
BIC : PIRBGRAA