Αρχική InfoSchool Ξάνθη: Σε αυτό το σχολείο οι μαθήτριες μάκρυναν φέτος τα μαλλιά τους για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Ξάνθη: Σε αυτό το σχολείο οι μαθήτριες μάκρυναν φέτος τα μαλλιά τους για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης  πραγματοποίησαν μια πολύ όμορφη, εθελοντική δράση την περασμένη Δευτέρα (18 Φεβρουαρίου).

Συγκεκριμένα, οι μαθήτριες του σχολείου έκοψαν τα μαλλιά τους και τα δώρισαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής».

Με πρωτοβουλία της φιλολόγου του σχολείου τους κας. Λαδιά Μαργαρίτας , μαθήτριες του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης, αλλά και από το 4ο ΓΕΛ Ξάνθης, μάκρυναν, έκοψαν και δώρισαν τα μαλλιά τους  για την επιδότηση περουκών σε γυναίκες  που τις έχουν ανάγκη.

Σε αυτή την προσπάθεια οι μαθήτριες είχαν αρωγό την εθελοντική ομάδα κομμωτών Ξάνθης «Κομμωτές της Καρδιάς  Ξάνθης», η οποία ανέλαβε  με μεγάλη χαρά και προθυμία  το κόψιμο των μαλλιών.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συνεχάρησαν τις μαθήτριες και την υπεύθυνη καθηγήτρια και εύχονται η συγκεκριμένη δράση να βρει μιμητές και να  αποτελέσει θεσμό  για το μέλλον, ενώ ευχαρίστησαν θερμά την εθελοντική ομάδα «Κομμωτές της Καρδιάς Ξάνθης» για την αμέριστη βοήθεια.

Δείτε φωτογραφίες από την ημέρα επίσκεψης των Κομμωτών της Καρδιάς Ξάνθης στο σχολείο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.