Λούτσα: Ο απεγκλωβισμός 15χρονου από το φλεγόμενο σπίτι του – Διασωληνώθηκε -Το video που κόβει την ανάσα

Ώρες αγωνίας έζησε χθες το πρωί ένας 15χρονος όταν έπιασε φωτιά το σπίτι του στην Λούτσα. Η φωτιά που ξεκίνησε από το  κάτω όροφο του σπιτιού, την ώρα που μέσα στο σπίτι κοιμόταν ο ανήλικος.Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στην κουζίνα.

ΔΙΑΣ και εθελοντής ΠΥ τον απεγκλώβισαν μέσα από τους καπνούς

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου και διαπίστωσαν πως στο επάνω όροφο της μονοκατοικίας ήταν εγκλωβισμένος ο 15χρονος. Έπειτα από επιχείρηση η οποία στήθηκε, ο ανήλικος απεγκλωβίστηκε και οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, διασωληνώθηκε καθώς ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.

Διασώστες του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε

«Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα για πυρκαγιά εντός διαμερίσματος σε περιοχής της Ανατολικής Αττικής. Όταν έφτασαν διαπίστωσαν πως στην οικία βρισκόταν εγκλωβισμένος ένας ανήλικος. Μεταφέρθηκε άμεσα με ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση!» γράφει η Ελληνική Αστυνομία σε tweet στον επίσημο λογαριασμό της.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη μαθητή για τηλεφώνημα-φάρσα τοποθέτησης βόμβας στο σχολείο του

Μιχαηλίδου: “Ξεκινάμε την Ημιαυτόνομη Διαβίωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να βγουν οι έφηβοι από τα ιδρύματα”

Τέμπη: «Έκλεισε το σπίτι μας….Κουράγιο δεν υπάρχει….Είμαστε σε άθλια κατάσταση» σπαράζει ο παππούς του 20χρονου Αναστάσιου