«Μα τον Τουτάτη» η Playmobil μας χάρισε το πιο απίθανο γαλατικό τσιμπούσι!

Είχαμε καιρό να απολαύσουμε ένα τόσο διασκεδαστικό απόγευμα με τα παιδιά μας, όσο αυτό που μας χάρισε η PLAYMOBIL HELLAS την περασμένη εβδομάδα. Το ραντεβού δόθηκε στο καταπράσινο Oasis Activity Farm Park για να γνωρίσουμε τα νέα παιχνίδια Αστερίξ & Οβελίξ μέσα από μια πραγματική γαλατική γιορτή που τα είχε όλα -μα κυρίως πολύ παιχνίδι!

O ενθουσιασμός των παιδιών εκτοξεύτηκε από την πρώτη στιγμή, αφού φτάνοντας στο… Γαλατικό Χωριό που είχε στηθεί εκεί, μας υποδέχτηκαν ο Αστερίξ, ο Οβελίξ και η υπόλοιπη παρέα, με γέλια και χορούς!

Μικροί και μεγάλοι μεταμορφωθήκαμε σε γνήσιους Γαλάτες, αποκτήσαμε το προσωπικό μας γαλατικό όνομα και γνωρίσαμε όλους τους ήρωες του εμβληματικού κόμικ που μεγαλώνει γενιές και γενιές. Τραγουδήσαμε με τον Κακοφωνίξ, φωτογραφηθήκαμε με γαλατικά καπέλα και αξεσουάρ, φάγαμε λαχταριστά γαλατικά εδέσματα -ακόμα και αγριογούρουνο, το αγαπημένο του Οβελίξ! Εννοείται πως ήπιαμε από τον μαγικό ζωμό του «δρουίδη Πανοραμίξ» και έτσι μετά γίναμε τόσο δυνατοί που σηκώσαμε ακόμα και μενίρ!

Η νέα σειρά PLAYMOBIL ASTERIX

Κι αφού κάτσαμε γύρω από τη φωτιά, φάγαμε, ήπιαμε και χορέψαμε, σπεύσαμε με τα παιδιά να γνωρίσουμε από κοντά τα παιχνίδια της νέας σειράς PLAYMOBIL ASTERIX που μοιάζουν βγαλμένα από τα δικά μας παιδικά χρόνια!

Οι μικροί Γαλάτες, λοιπόν, είχαν την ευκαιρία να παίξουν πρώτοι με τα φανταστικά αυτά παιχνίδια, τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, και να ζωντανέψουν τις δικές τους ιστορίες!

Η νέα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL αποτελείται από το «Κυνήγι αγριογούρουνου», το οποίο περιλαμβάνει τον Αστερίξ, τον Οβελίξ και τον τετράποδο φίλο τους Ιντεφίξ, Το «Δεντρόσπιτο του βάρδου Κακοφωνίξ», ο οποίος  όμως είναι ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς, αλλά και τη «Σκηνή του Ρωμαίου Εκατόνταρχου», ο οποίος μαζί με τον στρατηγό καταστρώνουν νέο σχέδιο για να διώξουν τους Γαλάτες από το χωριό τους.

«Η Γιορτή στο Γαλατικό Χωριό» είναι ο μεγαλύτερος κωδικός της νέας σειράς PLAYMOBIL x ASTERIX

Φυσικά, από την σειρά δε θα μπορούσε να λείπει ο «δρουίδης Πανοραμίξ» με το μαγικό του ζωμό, στον οποίο και οφείλεται η υπεράνθρωπη δύναμη που διαθέτουν οι Γαλάτες, καταφέρνοντας να κρατούν απροσπέλαστα τα οχυρά του μικρού χωριού τους. Ο μεγαλύτερος κωδικός της σειράς «Η Γιορτή στο Γαλατικό Χωριό» περιλαμβάνει τους βασικούς πρωταγωνιστές, φιγούρες Γαλατών, την επιπλωμένη καλύβα του Αστερίξ και πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Το υπέροχο απόγευμα ολοκληρώθηκε με ένα δώρο-έκπληξη της σειράς ASTERIX για όλα τα παιδιά από την PLAYMOBIL. Και έτσι τώρα, συμπληρώνοντας τη σειρά με τα υπόλοιπα παιχνίδια, μπορούμε να επαναλάβουμε τη φοβερή αυτή γιορτή, παρέα με τους ήρωες του Αστερίξ, και στο σπίτι μας!

Μάθετε περισσότεροι για τη σειρά PLAYMOBIL ASTERIX εδώ: https://www.playmobil.gr/onlineshop/e-shop/asterix