Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: “Τα παιδια με καρκίνο έχουν μάθει να φορούν τις μάσκες χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθούν”

Έχοντας αφιερώσει ένα τέραστιο μέρος της ζωής και του έργου της στα παιδιά με καρκίνο, έχοντας συνυπάρξει μαζί τους στην ΕΛΠΙΔΑ, δεχόμενη τα χαμόγελά τους πίσω από τις προστατευτικές μάσκες τους, η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, έχει το δικό της μήνυμα να στείλει αναφορικά με το πόσο απαραίτητες είναι αυτές, προκειμένου να προφυλάξουμε τα παιδιά μας -όλα τα παιδιά- από τον τόσο επικίνδυνο και μολυσματικό Covid-19:

“Η χειρουργική μάσκα αποτελεί «ασπίδα» για τα παιδια της ΕΛΠΙΔΑΣ. Τα παιδια με καρκίνο έχουν μάθει να φορούν τις πράσινες αυτες μάσκες όλες τις στιγμές της ημέρας, στο παιχνίδι, στα μαθήματα τους, στην αγκαλιά της μητερας τους… χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθούν, και χωρίς ποτε να δυσανασχετήσουν. Αυτες τις κρίσιμες ώρες, που η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για μικρους και μεγάλους, είναι ίσως μια ευκαιρία να διδάξουμε σε όλα τα παιδια την έννοια του σεβασμού στην ίδια την ανθρώπινη ζωή.”

Δείτε εδώ το μήνυμα της Μ. Βαρδινογιάννη όπως αναρτήθηκε στη σελίδα του Ιδρύματός της:

Η χειρουργική μάσκα αποτελεί «ασπίδα» για τα παιδια της ΕΛΠΙΔΑΣ. Τα παιδια με καρκίνο έχουν μάθει να φορούν τις πράσινες…

Gepostet von Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη am Montag, 24. August 2020