Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η σπάνια φωτό με τη μικρότερη κορούλα της (εικόνα)

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μία από τις δύο κόρες της, μοιράστηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού με την οικογένειά της, πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον ηθοποιό σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη. Η μία από αυτές, η Έλλη, πραγματοποίησε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν το δικό της τηλεοπτικό ντεμπούτο στη μίνι σειρά της ΕΡΤ, Αγάπη Παράνομη, ενσαρκώνοντας την κόρη των κεντρικών ηρώων της σειράς.

Με αυτή τη φωτογραφία από την έξοδό τους για «καφέ και χυμό», όπως ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους η ηθοποιός., μάς σύστησε και τη δεύτερη κόρη της.

Φυσικά αυτή η φωτογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη από τις συμπρωταγωνίστριές της στον Σασμό, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Μαρία Τζομπανάκη που έσπευσαν να αφήσουν ένα γλυκό σχόλιο.

«Δύο κούκλες», έγραψε στο δικό της σχόλιο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ενώ η Μαρία Τζομπανάκη με τη σειρά της σχολίασε: «Παναγία μου όμορφη! Σαν τη μάνα ελαφίνα κι αυτή».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο σύζυγός της, Γιάννης Νταλιάνης, γνωρίστηκαν το 2007 όταν συμπρωταγωνίστησαν στη σειρά Ίχνη του Mega. Έκτοτε είναι μαζί στη ζωή και πολλές φορές και στη σκηνή, αφού συχνά ο ένας σκηνοθετεί τον άλλο στο θέατρο.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος ο πατέρας της Αμέλια: «Θέλω να πάω στην κηδεία του παιδιού μου»

Ορφέας Αυγουστίδης: Η γλυκιά φωτό του γιου του που τρώει πεπόνι στην παραλία (εικόνα)

6χρονη Αμέλια: Οι χαρούμενες στιγμές που δεν μαρτυρούσαν το τραγικό παιχνίδι της μοίρας (εικόνες)