Μαζεύουμε βιβλία, μοιράζουμε στιγμές σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη (από 4/2)

Ενώνει χώρες, ταξιδεύει χωρίς σύνορα, το κρατάνε μαύρα, λευκά ή κίτρινα χέρια. Δεν ξέρει εάν είσαι φτωχός ή πλούσιος. Μικρός ή μεγάλος. Άρρωστος ή υγιής. Αυτό είναι το βιβλίο. Και εκείνο θα είναι ο κύριος παράγοντας που θα ενώσει τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, τα παιδιά των Χωριών SOS και τις οικογένειες του «Θεόφιλος».

Η δράση είναι απλή: Συλλέγουμε αγαπημένα βιβλία με σκοπό να τα δωρίσουμε στους παραπάνω οργανισμούς. Χρειαζόμαστε τα πολύτιμα βιβλία που σας χάρισαν συγκινήσεις, παιδικές αναμνήσεις κι έναν καλύτερο εαυτό. Να θυμίσουμε σε αυτά τα παιδιά πως η κοινωνία μας, τους νοιάζεται και τους προσέχει, πως έχουν την ίδια ακριβώς ευκαιρία απέναντι στον πολιτισμό του βιβλίου.

Και τα τέσσερα Σάββατα του Φλεβάρη 4,11,18 και 25/2, στην οδό Μαντζάκου 11 στα Εξάρχεια, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 θα σας περιμένουμε! Κατά την παράδοση των βιβλίων συμπληρώνετε την ειδική φόρμα δωρητή που θα παραδοθεί στον Οργανισμό που θα δωρηθεί το βιβλίο σας, με σκοπό την ενημέρωση της παράδοσής του. Μπορείτε να φέρετε όσα βιβλία επιθυμείτε. Βιβλία λογοτεχνικά, μαγειρικής, αστρονομίας, παιδικά, βιβλία δικά σας, της μαμάς ακόμα και της γιαγιάς σας!

Μαζεύουμε βιβλία, μοιράζουμε στιγμές!

Για περισσότερες πληροφορίες:

E-mail: sharetheb@gmail.com
και στο τηλέφωνο: 211 4104774 (Σάββατο 10:00 έως 14:00)
Facebook: Share a book make a new connection